Lagbanner
Inför Nottingham-Wolves

Inför Nottingham-Wolves

40-åriga sviten måste hålla i sig

Lördag eftermiddag kl 16:00, svensk tid. Nottingham-Wolves.

Viktig match i bottenstriden. Egentligen är väl alla återstående matcher lika viktiga, men denna känns viktigast just nu. En match i taget. Fixa kontraktet.  Det skall vi väl klara?

Någon kanske undrar över rubriken om "40 år".  Kanske lite konstlat, men Wolves har inte förlorat mot Nottingham i högsta serien på nästan 40 år.  Lagen har visserligen bara mötts en gång i högsta serien sedan säsongen 83/84, och det var i höstas. Wolves vann med 1-0 och vi var ett gäng svenskar på plats. Ingen vidare bra match, men Wolves kändes ändå genuint bättre och känslan är att vi absolut inte skall förlora uppe i Nottingham.  

Lagen möttes i ligacupen i januari, men den matchen glömmer vi. Minns inte ens hur det gick till, men kanske var på straffar. Fast jag har glömt.

Annars finns väl inte så mycket att skriva om. Alla vet hur viktig matchen är, och förhoppningsvis strular inte Lopetegui till det med taktik och byten.  Han gillar ju att byta spelare tidigt, och jag gillar det. Ibland blir det perfekt och ibland blir det mindre bra. Förhoppningsvis dags för en perfekt matchcoachning denna gång.

Tips?  Vi har den bättre startelvan och den bättre bänken, och det borde visa sig på resultatet.  Vinst 2-1.
 

Magnus Bengtsson2023-03-31 22:27:00
Author

Fler artiklar om Wolves