Lagbanner
2023-11-04 16:00

Sheffield U - Wolves
2 - 1

Inför Sheffield U-Wolves

Inför Sheffield U-Wolves

Knepigt möte med jumbon

Wolves skall till Sheffield och möta stadens United.  Kickoff kl 16, svensk tid, lördag.

Hemmalaget Sheffield U ligger jumbo i Premier League och har storförluster som 0-5 och 0-8 i sin resultatrad. Man har bara skrapat ihop en ynka poäng på de inledande 10 omgångarna och har -22 i målskillnad.  Aldrig har väl Wolves spelat en enklare match än denna? 

Nja, nej, akta, SU är kanske inte så usla som man tror. SU kan denna gången stå för Se Upp!

Ja, i vissa matcher har SU fallit ihop totalt, men man bör observera att man långt in på övertiden ledde med 1-0 borta mot Tottenham nyligen, att man hade oavgjort mot Man C när uret närmade sig 90, och att man i flera andra matcher också haft poäng som tappats sent.  Så jäkla dåliga som tabellraden antyder kan man helt enkelt inte vara. 

Wolves har bra form och gör numera alltid mål i matcherna.  Men nog är känslan att formtoppen är på väg att försvinna, denna matchen kommer "perfekt" för en usel insats med låg energi, och alla vet ju att "vi är Wolves" och allt kan hända. Både i positiv och negativ bemärkelse.  För mig blinkar varningslampan hysteriskt starkt inför denna match. Precis allt är upplagt för en smärtsam förlust.

Personliga minnen?  Har varit på Bramall Lane, och det var på den tiden (2007) man åkte på bortamatch via supporterbuss.  Så den gången missade man det bästa Sheffield har att bjuda, dvs puben Fat Cat och nöjet att sänka alldeles för många Pale Rider.  Så minns alltså matchen och att vi förlorade med 3-1.  Var en snubbe som hette något i stil med Beatle som gjorde hattrick och jag läste att han tydligen har gjort överraskande comeback i dagarna, så det är väl ytterligare en signal om att lördagen kommer gå åt skogen.

Tips? Utgår från att vi förlorar. 1-0 eller något i den stilen.
 

TV: Det bästa från Wolverhampton säsongen 22/23
 

Magnus Bengtsson2023-11-03 23:14:00
Author

Fler artiklar om Wolves