Lagbanner
Inför West Ham-Wolves

Inför West Ham-Wolves

Viktig match för två krislag

Ikväll kl 18:30 återstartar seriespelet för Wolves.  Det är ett viktigt bottenmöte i London mot West Ham och det lag som vinner matchen kanske kravlar sig upp ur den tidiga kris de befinner sig i.

Jo, West Ham ligger alltså på plats 18 och Wolves på plats 17 inför matchen. Båda lagen har senaste säsongerna placerat sig betydligt högre i tabellen och till och med varit med och utmanat "Big 6" i toppen, men nu har båda fått grus i batteriet (det heter inte "maskineriet" längre väl?). 

Wolves har skador på Jimenez och Hwang, och dessutom är Collins avstängd.  Sägs att Jonny Otto skall kliva in som mittback idag, men det kanske istället blir Neves eller Toti Gomes. Vi får se.   Det är krisstämpel både framåt och bakåt idag, men ibland kan ju sånt tända ett lag lite extra så det behöver faktiskt inte vara negativt med förändringar.

Tips?  Senaste 10 mötena mellan lagen har slutat 5-5, dvs 5 segrar till varje lag.  Dags att det blir oavgjort och 1-1 vore ett bra resultat för Wolves, så det får bli mitt tips idag.


 

Magnus Bengtsson2022-10-01 08:14:37
Author

Fler artiklar om Wolves