Lagbanner
Inför Wolves-Manchester City

Inför Wolves-Manchester City

Tidig lördagsmatch

Wolves möte med Manchester City är en av de matcher som fått ok att spelas i helgen. Det är ju en del inställt även denna helg, i huvudsak pga säkerhetsskäl.  Men vår match på Molineux anses inte vara en högriskmatch och de lokala polisresurserna skall räcka.  Kickoff redan kl 13:30, svensk tid.

Som väl de flesta vet har Wolves värvat Diego Costa och det blir såklart en snackis inför och under matchen. Kommer han ta plats i startelvan?  Nej, med stor säkerhet inte.  Fast ett inhopp kanske det kan bli och hur är egentligen hans form?

I övrigt är väl känslan som tidigare, dvs en stor portion osäkerhet om Wolves lagbygge verkligen är genomtänkt och bra. Har vi inte skeppat av lite för många hyfsade spelare och ersatt dessa med sämre spelare?  Kanske, kanske inte.  Hur som helst så är vi defintivt inte ett bättre lag idag än det lag vi hade 2019/20, då vi besegrade Man C hela 3 gånger samma säsong. Senaste 4 mötena mellan lagen har alla slutat med ljusblå seger och så lär det bli även imorgon.

Manchester C behöver väl ingen presentation. De flesta vet att de värvat en norsk junior som tydligen är ganska ok, och att de i övrigt har en del spelare som håller bra klass.  Vilken startelva de ställer upp med är väl högst oklart, då de är mitt uppe i CL-gruppspel och kanske ser Wolves som ett tillräckligt svagt motstånd att det är bra läge att vila några av de bästa.  Det är väl där en poängchans för Wolves kanske finns, men realistiskt väntar storpisk och att vi får sikta på att göra en bra oktobermånad istället.

Tips?  1-3 eller något sånt. Kan bli värre.

Magnus Bengtsson2022-09-16 13:06:56
Author

Fler artiklar om Wolves