Varningar: Bellerin, Holding, Tierney (Arsenal). Boly, Coady, Traoré (Wolves).
Domare: Michael Oliver.

WOLVES (4-2-3-1, fr.h.): Rui Patricio – Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady (c), Fernando Marçal – Leander Dendoncker, João Moutinho – Adama Traoré, Daniel Podence (Ruben Neves 70), Pedro Neto – Raul Jiménez (Fabio Silva 15 (Max Kilman 78)). Ej använda avbytare: John Ruddy, Ki-Jana Hoever, Rayan Aït-Nouri, Vitinha Ferreira,
ARSENAL (4-3-3): Leno, Bellerin, Gabriel, Luiz (Holding 46), Tierney, Ceballos, Xhaka (Lacazette 80), Willock, Willian (Nelson 65), Aubameyang, Saka. Ej använda avbytare: Runarsson (gk), Soares, Elneny, Nketiah.

Match i London mot ett lag som vi alltid har svårt mot, nämligen Arsenal. Vi har inte vunnit borta mot dem sedan 1979, men nu hade vi chansen eftersom deras form är väldigt svag. Vi hade dessutom vår lagkapten Conor Coady tillbaka efter sin karantän och med vår nya mer offensiva taktik 4-2-3-1 borde vi kunna sätta rejäl press på Arsenal.

Coady var som sagt åter i startelvan och det var även Fernando Marçal och Pedro Neto. De ersatte Max Kilman, Rayan Aït-Nouri och Ruben Neves. En offensiv uppställning med fyra renodlade anfallare, skulle det verkligen fungera mot Arsenal? Var det för kaxigt?

FÖRSTA HALVLEK
Wolves är ju kända för sin försiktiga förstahalvlek, men det såg betydligt bättre ut idag. Vi fick tag i bollen direkt och skapade genast en hörna genom Neto. Arsenal svarade och när de slog in en hörna mot vårt straffområde nickade Jiménez bort bollen framför mål. Men då kom Luiz farande som en kamikaze-pilot och de slog ihop sina skallar med en otäck smäll som hördes över hela stadion.

Åtta sjukvårdare kom in och mest illa däran var Jiménez som fick bäras ut på bår med syrgas och spräckt skalle. Luiz fick ett bandage runt huvudet och spelade vidare med rinnande blod. En obehaglig situation och man undrade hur detta skulle påverka våra spelare, vår skyttekung utburen på bår redan efter åtta minuters spel.

Det var avbrott i tio minuter innan spelet kunde fortsätta igen. Wolves bytte in Fabio Silva istället för Jiménez och behöll sin 4-2-3-1 taktik. Det var lyckosamt eftersom Wolves utan tvekan var det bättre laget. Neto och Podence pressade högt, och Arsenal kom knappt över mittlinjen.

Efter en knapp halvtimme ryckte Traoré sig loss på kanten, han skickade in ett inlägg och Dendoncker var fri framför mål där han nickade bollen i ribban. Returen gick ut till NETO som sköt bollen i nät och Wolves var rättvist i ledning.

Det varade tyvärr bara i tre minuter. Arsenal slog ett inlägg mot mål där Marçal förtvivlat drog i tröjan på GABRIEL, men det hjälpte inte, han nickade in kvitteringen bakom en chanslös Patricio i Wolvesmålet.

Wolves tappade inte modet utan anföll på nytt och det var ofta snygga kombinationer mellan Neto, Podence och Silva. Strax innan paus slet Traoré sig loss på mittplan och skickade fram bollen mot Neto, Arsenals försvar backade och backade, och Neto sköt ett skott som målvakten släppte retur på. PODENCE var snabbast på bollen, chippade sig fri och sköt in 2-1 till Wolves. Snyggt!

Rättvist med mål till Wolves innan paus, vi hade varit det bättre laget och förtjänade en ledning. Precis innan de tio extra minuterna var över var det nära igen för Wolves då Silva rullade fram Traoré som sköt tungt i burgaveln.

ANDRA HALVLEK
I paus bytte Arsenal bytte som väntat ut Luiz som mest hade lallat runt groggy på planen efter sin smäll.

Arsenal hade bollen mer nu, men Wolves var väldigt farliga med sina kontringar. Neto rusade igenom på kanten och försökte hitta Silva i mitten, men han hann inte riktigt fram. Podence vände ut och in på Holding, men målvakten räddade skottet. Vi väntade nu på ett tredje mål som skulle avgöra matchen.

Efter en timme fick Wolves spelare reda på att den skadade Jiménez var vid medvetande och kunde prata. De bestämde sig då för att vinna matchen för honom, ”We will do it for Raul”. Traoré tog sig in i straffområdet, blev stämplad, men istället för straff blev han varnad för filmning.

Wolves blev alltmer defensiva och gjorde byten för att försvara sin ledning. Anfallaren Podence gick ut och han ersattes av mittfältaren Neves. Vi backade alldeles för djupt nu och när vår keeper Patricio tappade bollen till Aubameyang såg det hemskt ut, men Coady hann tillbaka och stoppade anfallet.

Vi kontrade dock fortfarande en del. Traoré sprang fram i full fart och när Neto följde upp var det nära att Dendoncker fick chansen att spika igen matchen, men bollen nådde inte ända fram.

Sista bytet var att försvararen Kilman kom in istället för anfallaren Silva och vi stängde alltmer matchen. Arsenal hade mycket bollinnehav, men vi nickade bort alla inlägg. Wolves vann med 2-1 och det var helt i sin ordning.

Sammanfattningsvis så går tankarna mest till Raul Jiménez, hur han mår och om han kan spela igen. Det var en otäck smäll. Matchen var annars väldigt underhållande och vi spelade med en offensiv och ett självförtroende som vi inte sett många gånger denna säsong. Neto-Podence-Traoré är en trio som kommer göra mycket oreda i motståndarförsvaren denna säsong, hoppas att vi kan fortsätta med 4-2-3-1 även utan Jiménez. I nästa match väntar Liverpool, det ser vi fram emot redan.

Dagens kommentar från läktaren: "Good performance and a well deserved win, though ref didn't do us any favours tonight. Great result but let’s be honest it doesn’t matter. All about Raul, prayers for him.”

Wolves head coach Nuno Espirito Santo säger: "I think we started well and created chances. We achieved two good goals. The team was good today. Raul is doing a scan. What was our reaction? Panic, panic panic. Code red. You could see the faces on the team-mates. It was a serious situation. It's awful and terrible".