Varningar: Sa, Coady, Saiss, Neves (Wolves). Jansson, Baptiste, Henry (Brentford).
Utvisad: Baptiste (Brentford) 64 min
Domare: Darren England.

WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Max Kilman, Conor Coady (c), Romain Saïss (Hwang Hee-Chan 45) – Nelson Semedo (Fabio Silva 82), João Moutinho, Ruben Neves, Fernando Marçal (Daniel Podence 72) – Francisco Trincão, Raul Jiménez, Adama Traoré. Ej använda avbytare: John Ruddy, Willy Boly, Ki-Jana Hoever, Ryan Ait-Nouri, Yerson Mosquera, Leander Dendoncker.
BRENTFORD (3-5-2): Raya, Ajer, Jansson (Zanka 82), Pinnock, Canos (Onyeka 67), Baptiste, Norgaard, Janelt, Henry (Roerslev 75), Mbeumo, Toney. Ej använda avbytare: Fernandez, Thompson, Jensen, Forss, Wissa, Ghoddos.

Brentford är nykomlingar, men har startat säsongen bra. Dock måste denna match på förhand anses vara en av de enklare för Wolves eftersom Brentford gick upp som tredje lag via playoff. Hemma på Molineux har Wolves varken vunnit eller gjort mål denna säsong, men nu skulle de väl äntligen komma?

Samma startelva som senast då vi vann borta mot Watford och taktiken som vanligt 3-4-3. Många bra spelare på bänken att kasta in vid behov, inte minst målskytten senast, Hwang Hee-chan.

FÖRSTA HALVLEK
Wolves hade mycket boll i inledningen, men Brentford verkade samlade och storväxta i försvaret där svensken Pontus Jansson var mittback. Wolves försökte längs kanterna där yttrarna Traoré och Trincao ofta vek inåt planen när de fick bollen.

Brentford spelade mer direkt och såg farligare ut när de väl attackerade. De fick också bollen i mål då Toney sköt in den, men då hade Mbeumo varit klar offside innan och linjedomaren viftade till slut. Inget mål och fortfarande 0-0.

Nu hade emellertid Brentford vittring på mer och de stressade Wolves högt i uppspelen. De fick en hörna men innan de slog den ryckte och slet Marçal i anfallaren Toney, och domaren gick dit för att prata vår brasilianare tillrätta. Några minuter senare var det dags för en ny hörna för Brentford och tydligen hade Marçal glömt domarens ord för nu brottade han ner Toney på marken och domaren kunde inte annat än blåsa för straff. Otroligt klumpigt av Marçal. Straffen slog TONEY i mål och det var 0-1.

Bara minuterna senare gjorde Brentford mål igen. Men det såg tveksamt ut, många i Wolves viftade för offside. VAR tittade på situationen och friade för offside, men de hade hittat att bollen träffat armen på Toney, och målet blev bortdömt. Så istället för hat-trick denna halvlek fick Toney nöja sig med ett mål. Puh!

Wolves hade en enda chans och det var när Traoré sköt ett skott som touchades och träffade ribban med en smäll. Annars var det inte mycket som stämde för Wolves anfallsspel där framför allt Jiménez var anonym och passiv, och Trincão enkelt tacklades bort.

Det var egentligen bara Traoré som lyckades med något men hans sista passning var inte bra, eller så hamnade hans skott långt upp på läktaren. Istället var det Brentford som kom i allt farligare attacker.

Det såg emellertid inte så farligt ut när bollen gick mot Toney vid mittplan. Men Kilman gick bort sig positionsmässigt och inte heller en sista tackling med fel ben kunde rädda upp situationen. Toney stormade därför mot mål och när Coady försökte täcka upp spelade Toney in bollen till MBEUMO, som Saiss hade glömt bort i mitten. Många misstag av Wolves och 0-2.

0-2 blev också halvtidsresultatet och det hade varit uppenbart att Bruno Lages taktik inte fungerat alls. Vi var hela tiden en man mindre på det centrala mittfältet och vårt anfallet vägde för lätt mot Brentfords stora backar.

ANDRA HALVLEK
I halvtid byttes anfallaren Hwang in istället för försvararen Saiss, vilket innebar att vi nu skulle gå över till 4-4-2. Men tydligen hade Lage glömt säga detta till sina ytterbackar Marcal och Semedo som var fortsatt väldigt högt uppe på varsin kant. Det betydde att vi i praktiken bara hade två försvarare Coady och Kilman.

När Brentford upptäckte detta tryckte de på i mitten, där mittfältaren Neves plötsligt fick vara ensam mittback. Han tappade bollen i en närkamp och Mbeumo hade egentligen bara att slå den i mål, men skottet gick högt och utanför. Nu började hemmapubliken skruva på sig, vad var detta?

Wolves kom igen och återigen var det genom Traoré. Han gick ner till kortlinjen och lyfte bollen mot mål där den nästan smet in vid bortre stolpen. Tyvärr var inte Jiménez på hugget för att stöta in bollen. Nästa som anföll var Hwang som snyggt tunnlade en motståndare, men återigen var inte Jiménez tillräckligt långt fram och bollen rensades undan.

Efter 65 minuter fick Wolves ett gyllene tillfälle att vända matchen då Baptiste utvisades efter att ha fått sitt andra gula kort. Men Wolves hade ingen organisation och inte blev det bättre när anfallarna Podence och Silva kom in istället för ytterbackarna Semedo och Marcal.

Nu hade vi sex anfallare på planen och spelade mot tio man. Trots detta hade vi inte ett enda skott på mål under hela matchen. Istället var Brentford farligare och Mbeumo sköt ett kanonskott i ribban.

Podence var en injektion med sina snabba fötter, men annars sprang de sex anfallarna mest i vägen för varandra och drog till sig ännu mer folk i ett redan tätt straffområde. Vi skapade inget och förlorade rättvist.

Sammanfattningsvis så börjar det kännas obehagligt. Vi har bara gjort mål i en enda match denna säsong, och vi tar heller inga poäng: fyra förluster på fem matcher är inte vad vi hoppats på. Det är såklart för tidigt att såga vår nye head coach Bruno Lage längs fotknölarna men han verkar inte få någonting att funka, Wolves är rena hönsgården spelmässigt. Jag har aldrig sett Wolves så här oorganiserat under alla mina år som supporter, och det är en värre känsla än att vi inte har så många poäng. Möjligen kan den värsta perioden under Walter Zenga tangera detta. Jag tror dessutom att Jiménez behöver bänkas och att spelare som Podence och Hwang måste få chansen i anfallet.

Dagens kommentar från läktaren: "Yes pretty football, but 4 defeats in 5 games and only scored in 1 game. We wouldn't have lost 4 games under Nuno, it's that simple really. It's a results business and Bruno is under pressure already. Most fans were unhappy about Nuno's sacking, and this piss poor start isn't helping the new guy I'm afraid. To me today it looked like a bunch of pub players who’d never played together.”.

Wolves head coach Bruno Lage säger: ”I’m not complaining but after these five games some decisions against us are very disappointing. Against Tottenham they had one penalty and then the same situation in their box against Raul and nothing happened. Man United, everyone saw what they did to Ruben. Today, another penalty and then in their box nothing happened. The last 45 minutes I need to understand how many minutes we played because I saw too many players on the floor from the opponent. Even the goalkeeper changed his gloves. But for now we stick to complaining about what we did and the way we offered the goals to the opponent.".