Varningar: Dawson, Kilman, Nunes, Hwang (Wolves). Milner, Webster, Estupinan, Gross, Enciso, Pedro (Brighton).
Utvisning: Nunes (Wolves) 95 min.
Domare: Andy Madley.

WOLVES (4-4-2, fr.h.): José Sá – Nelson Semedo, Craig Dawson (Toti Gomes 71), Max Kilman (c), Rayan Ait-Nouri (Hugo Bueno 86) – Matheus Nunes (utvisad 95), Mario Lemina, João Gomes (Pablo Sarabia 55), Pedro Neto – Matheus Cunha, Fabio Silva (Hwang Hee-chan 55). Ej använda avbytare: Daniel Bentley, Matt Doherty, Boubacar Traoré, Joe Hodge, Sasa Kaladjzic.
BRIGHTON: Steele, Milner (Veltman 56), Webster, Dunk, Estupinan, Gross (Dahoud 80), Gilmour, March, Enciso (Ferguson 66), Mitoma (Lallana 80), Welbeck (Pedro 56). Ej använda avbytare: Verbruggen, dos Santos de Paulo, Adingra, van Hecke.

Hemmapremiär och förväntansfulla supporters på Molineux. En ändring i laget sedan den fina insatsen mot Manchester United, Fabio Silva tog en plats i anfallet istället för Pablo Sarabia. Fortfarande var både Daniel Podence och Jonny Otto utanför truppen. Taktiken återigen 4-4-2.

På läktaren satt den kinesiske ägaren Guo Guangchang och vdn Jeff Shi, samt Englands förbundskapten Gareth Southgate. Kanske var den sistnämnde där för att titta på Max Kilman?

FÖRSTA HALVLEK
Wolves gjorde mål direkt, men Fabio Silva var en meter offside innan han sköt bollen i nät så det dömdes bort. Istället var det Brighton som tog kommandot genom en frenetisk offensiv och en mycket hög press på Wolves uppspel.

Efter en kvart gav detta utdelning. MITOMA fick tag i bollen och satte fart i en otrolig sololöpning, han susade förbi Semedo och Dawson innan han bredsidade bollen i mål. Det var en fantastisk prestation, men Semedo borde nog tagit ett gult kort innan Mitoma var inne i straffområdet.

Men Wolves kom igen och när Cunha spelade fram Silva hade denne lurat offsidefällan och var helt fri med målvakten. Silva sköt, men keepern fick ut ett ben och räddade. Wolves kom snart igen och denna gång var det Ait-Nouri som spelades fri med målvakten, men inte blev det mål nu heller. Ait-Nouri lyckades få bollen över målvakten, men tyvärr också över ribban. Två missade frilägen på bara några minuter.

Brighton pressade under resten av halvleken, men när domaren blåste för halvtid tyckte man nog att det kunnat vara 1-1 istället för underläge. Vi måste göra mål på våra chanser, särskilt frilägen.

ANDRA HALVLEK
När halvleken började tog det Brighton bara 45 sekunder att göra mål. Welbeck kom igenom mot Sa, som räddade, men returen passade Mitoma snett bakåt till ESTUPINAN som enkelt gjorde 2-0.

Nu var Wolves helt förvirrade och det blev ytterligare ett baklängesmål i 52:a minuten. En långboll mot Wolves försvar, Dawson hängde inte med och Enciso kunde passa in till MARCH som sköt in 0-3 upp i nättaket.

Bara minuterna senare blev det även 0-4, och det var väldigt likt förra målet. Enciso till MARCH som petade bollen förbi Sa i Wolvesmålet. Alldeles för enkelt och nu buades det på läktaren. Vad händer? 0-4 med en halvtimme kvar, ska det bli 0-6 som förra gången vi mötte Brighton??

Wolves kom igen och Lemina hade en ribbträff, och lite senare lyckades Cunha med samma sak - träff i ribban. Bollen ville helt enkelt inte in. Men på den följande hörnan blev det äntligen mål. Inhopparen HWANG skarvnickade mot mål och bollen slank in i bortre hörnan.

Nu jagade Wolves mer och skapade en del chanser, men vi är alldeles för ineffektiva framför mål. I många lägen passade vi en extra gång istället för att skjuta och fansen blev galna på läktaren.

På övertid blev det ännu värre. Nunes knuffade omkull en motståndare och när en Brighton-spelare rusade dit knuffade Nunes även till honom. Gult kort och det betydde rött för Nunes eftersom han hade gult innan. Inte så smart att ta en utvisning i 95:e minuten när man redan ligger under med 1-4, men det summerar Wolves eftermiddag.

Sammanfattningsvis så är Brighton väldigt bra. De vann med 4-1 även i sin första match och har alltså gjort åtta mål de första två omgångarna. Men det var verkligen inget lysande försvarsspel av Wolves och framåt såg det ut som vanligt, vi kan inte göra mål. Om våra frilägen i första halvlek hade gått in så hade det kanske slutat annorlunda, men Brighton var mycket bättre än oss och resultatet var rättvist. I nästa match möter vi jumbolaget Everton och då måste det bli tre poäng.

Dagens kommentar från läktaren: ”Decent first half display and we should have scored 2 at least. Just fell apart after the break, which is worrying. We have the slowest centre back pairing in the league, poor body language by some players, and owners who appear to have given up. An utter disaster of a performance. It is going to be a long and painful season.”

Wolves head coach Gary O’Neil: "I didn’t think the performance was worlds apart from Monday. The scoreline will obviously make most people believe it was, but it wasn’t miles apart. Look at the numbers, the shots, the chances created. But, you can’t miss that many chances. There’s lots of things we did well today and some things that have to improve, but I know that.”