Varningar: Semedo, Podence (Wolves). Kanté, Mount (Chelsea).
Domare: Stuart Attwell.

WOLVES (3-4-3, fr.h.): Rui Patricio – Willy Boly, Conor Coady (c), Romain Saiss – Nelson Semedo, Leander Dendoncker (Owen Otasowie 45), Ruben Neves, Fernando Marçal – Daniel Podence (Vitinha Ferreia 90), Fabio Silva (Adama Traoré 61), Pedro Neto. Ej använda avbytare: John Ruddy, Ki-Jana Hoever, Rayan Aït-Nouri, Max Kilman.
CHELSEA (4-3-3): Mendy, James, Silva (c), Zouma, Chilwell, Kante, Mount, Havertz (Kovacic 71), Pulisic, Giroud (Abraham 71), Werner. Ej använda avbytare: Kepa (gk), Rudiger, Azpilicueta, Gilmour, Jorginho.

Svår match mot Chelsea som är framgångsrika i Champions League. Läge för Wolves tredje raka förlust? Vårt hopp stod främst till att Chelsea möjligen skulle vara lite slitna efter sitt hårda matchande.

Wolves head coach Nuno satsade på 3-4-3 som väntat, men överraskande nog fick unge Fabio Silva starta i anfallet istället för den betydligt mer etablerade Adama Traoré. Men det betydde ju att vi hade ett bra anfallsvapen att sätta in om det skulle behövas.

Fortfarande är skyttekungen Raul Jiménez skadad efter sin huvudsmäll mot Arsenal för ett par veckor sedan, vi vet fortfarande inte när han kan spela igen. Dessutom var João Moutinho avstängd efter sin utvisning senast, och han ersattes som väntat av Ruben Neves.

FÖRSTA HALVLEK
Wolves återgick till sin trebackslinje, det skulle förhoppningsvis ge mer stabilitet med tre mittbackar istället för två. Vi såg inledningsvis väldigt samlade ut och även om Chelsea pressade högt så hade vi alltid många spelare där bollen var.

Chelsea hade hand om spelet men Wolves stack upp ibland och Semedo sköt ett långskott strax utanför, därefter nickade Saiss en hörna över ribban. Bästa chansen fick dock Chelsea och Giroud som nickade över från nära håll när han nog borde gjort mål.

Lite senare skarvade Silva bollen till Neto som sköt, men målvakten räddade. Vi hade en del möjligheter och även om Chelsea var det bättre laget så var vi inte alls utspelade under den första halvleken.

Riktig farligt blev det emellertid när jätten Zouma hoppade högst av alla, men nicken träffade ribban. Returen slarvade Giroud ut över linjen och vi kunde andas ut.

0-0 i paus och ett organiserat Wolves hade gjort en helt godkänd halvlek.

ANDRA HALVLEK
Wolves bytte ut den skadade Dendoncker i paus och han ersattes av den orutinerade Otasowie som nyligen debuterat för USA:s landslag. Otasowie är bara 19 år, så det var en liten chansning av head coach Nuno.

Chelsea tog snart ledningen och det var egentligen lite slumpartat. Bollen for hit och dit och plötsligt klippte GIROUD till med ett snabbt skott. Patricio i Wolvesmålet slängde runt sin arm och verkade ha räddat precis innan linjen, men tydligen slank bollen in med någon centimeter. Spelet fortsatte, men det pep till i domaren klocka, bollen hade varit i mål enligt målkameran och det var 0-1. Vad domarna missade var en möjlig offside på Werner i upprinnelsen till målet, det blev inte VAR på det tyvärr. Dubbel otur.

Oturen fortsatte då Wolves efter ett fint anfall hade bollen i nät genom Silva, men det var tyvärr en tydlig offside och målet dömdes bort. Synd, Silva hade verkligen behövt ett mål för självförtroendets skull.

Därefter byttes Silva ut och in kom Traoré. Han hann knappt vara inne förrän han trampade snett och var nära att bytas ut igen, men efter lite linkande kunde han fortsätta.

Men nu var Wolves på gång och vi fick också en kvittering i 66:e minuten. Otasowie jobbade fram bollen till PODENCE som skottfintade några gånger innan han skruvade in 1-1 bakom Mendy i Chelseamålet. Snyggt och vi var tillbaka i matchen igen.

Nu jagade vargarna mål och vi satsade allt framåt. Chelsea backade hem och vi tog över matchen helt. Otasowie var nära att göra mål med ryggen mot målet och lite senare rusade Neto in i straffområdet. Han verkade stämplas av en försvarare, stöp och domaren blåste för straff.

Men efter lite VAR-konferens och TV-tittning så blev det ingen straff. Touchen hade varit minimal och det kändes som ett korrekt domslut. Fortfarande 1-1, men nu väntade vi bara på ett segermål.

Minuterna tickade dock på och Nuno började se sig om efter en fin oavgjord poäng. Han bytte därför ut anfallaren Podence mot mittfältaren Vitinha, och tanken var att vi nu skulle nu säkra oavgjort.

Men NETO ville annat, framspelad av just Vitinha gick han in i straffområdet och sköt lågt in 2-1, då visade klockan på 95 minuter. Vilket härligt mål!

Domaren fortsatte att lägga till tid och Chelsea fick en hörna i 99:e minuten där till och med målvakten var uppe för att göra mål. Wolves kontrade och Neto sprang i full fart mot hörnflaggan, och vi jublade. Plötsligt skar han inåt och blev helt fri mot mål, men missade med sin chip. Men därefter blåste domaren och tre poäng var våra.

Sammanfattningsvis så var det en fantastisk seger. Såklart väldigt oväntad, men inte desto mindre behövlig. Härligt att få revansch för övertidsstraffen som gick emot oss senast mot Villa, nu var det vi som gjorde mål i 95:e minuten. Vår sista tredjedel av matchen var väldigt bra, det verkade som om Chelsea tog slut helt. Tur att vi vann, men inte alls orättvist.

Dagens kommentar från läktaren: "Fantastic. I really, really did not see that coming tonight. Such impressive character from the lads tonight. A great and timely morale booster for Nuno and the squad. With Raul’s injury and the recent losses, today’s come-from-behind win will lift their spirits a lot.”

Wolves head coach Nuno Espirito Santo säger: "We were always in the game. We were well organised. In the second half we played really good football. In the first half the game was tight, Chelsea had the ball. Second half, the boys believed the game was there to be competitive, and football is played until the last minute. It can happen to any team. We miss our fans today. Too bad the fans are not here to celebrate with us.".