Varningar: Sá, Gomes, Neves, Costa (Wolves). Johnstone, Lokonga, Milivojevic, Schlupp (Palace).

WOLVES (4-4-2, fr.h.): José Sá – Nelson Semedo, Craig Dawson, Max Kilman, Hugo Bueno (Toti Gomes 79) – Hwang Hee-chan (Adama Traoré 79), Mario Lemina, Ruben Neves (c), Matheus Nunes (Pedro Neto 89) – Diego Costa (Nathan Collins 89), Matheus Cunha (João Gomes 68). Ej använda avbytare: Daniel Bentley, João Moutinho, Daniael Podence, Pablo Sarabia.
PALACE: Johnstone, Richards, Guehi, Andersen (Ward 45), Mitchell, Milivojevic (Schlupp 45), Hughes (Mateta 89), Lokonga (Edouard 64), Eze, Ayew, Olise. Ej använda avbytare: Guaita, Tomkins, Riedewald, McArthur, Doucoure.

Inte många omgångar kvar nu i Premier League och varje poäng är viktig. Detta var en match som borde kunna vinnas, särskilt när vi fick nyheten att Palaces storstjärna Wilfreid Zaha inte kunde vara med.

Head coach Lopetegui gjorde tre ändringar i laget som förlorade mot Leicester i lördags. In kom Hugo Bueno, Ruben Neves och Hwang Hee-chan. De ersatte Toti Gomes, João Gomes och Paul Sarabia. Manager i Palace är svenskbekantingen Roy Hodgson.

FÖRSTA HALVLEK
Bra start av Wolves, Costa tog ner ett inlägg från Bueno och sköt ett tungt skott som målvakten räddade. Från hörnan som följde gjorde Wolves mål, redan i den tredje minuten. Eller det var ju egentligen Palace som gjorde det åt Wolves. Neves slog hörnan och ANDERSON knäade olyckligt in bollen i eget mål via ribban.

Wolves jagade fler mål, Semedo var mycket aktiv på kanten och hans inlägg nådde nästan den framstörtande Cunha. Ayew hade därefter en bra chans för Palace, men Dawson blockerade försöket.

Nu fick Palace mer att säga till om, och när Olise spelade in bollen mot Lokonga var det tur för Wolves att denne halkade i straffområdet. Därefter hände inte speciellt mycket. Wolves höll emot bra och kontrollerade matchen.

Men så plötsligt fick Lokonga ett jätteläge inne i straffområdet, han sköt men Sá i Wolvesmålet gjorde en lysande räddning. Det var ändå rättvist att Wolves kunde gå till halvtidsvila med en knapp ledning. Våra första 20 minuter var strålande och därefter hade vi haft ett solitt försvar.

ANDRA HALVLEK Bueno och Nunes kombinerade sig fram på kanten, och den senare tog sig in i straffområdet men skottet stoppades av försvaret. Dawson hade sedan ett nickläge efter en hörna, men bollen gick över ribban.

Wolves bytte nu ut anfallaren Cunha och satte in mittfältaren Gomes för att täppa till ännu mer i mitten av planen. Det här var viktiga tre poäng som vi hade grepp om och det kändes lite nervöst när Palace tryckte på, dock utan att skapa riktigt vassa chanser.

Wolves gjorde allt för att få tiden att gå, men nu var Palace farligare. Eze sköt ett skott som Sá styrde över ribban. Palace fick många frisparkar, men Wolves mittbackar nickade undan allt.

Nu satsade vi bara på kontringar genom inhopparen Traoré och Costa, men de fick inte till sista passningen. 90 minuter hade gått och vi var inne på övertid när Palace målvakt Johnstone slarvade med bollen. Inhopparen Neto var snabbt på bollen och Johnstone slängde fram sitt ben mot honom med dobbarna först. Neto flög flera meter och domaren dömde genast straff för Wolves. Det borde blivit rött kort, men keepern kom undan med gult.

Straffen slog NEVES lugnt i mål och han firade mot South bank genom att ta av sig tröjan och få ett gult kort. Wolves vann 2-0 och nu ser det väldigt bra ut i tabellen. Vi ligger på 13:e plats och har redan 37 poäng vilket förmodligen räcker till nytt kontrakt. Vi har fem matcher kvar att spela dessutom så det ska vara lugnt nu. Det lär bli Premier League-fotboll på Molineux även nästa säsong.

Sammanfattningsvis så var Wolves verkligen taggade för denna match som var otroligt viktig. Vår start var magnifik och alla sprang energiskt redan från början, Vi fick också en drömstart med mål direkt i tredje minuten. Neves var tillbaka i full form och han hade en betydligt mer offensiv roll än senast. Mycket bra insats av många spelare. Jag tror att vi kan andas ut nu.

Dagens kommentar från läktaren: ”Excellent result. Very hard fought, and nail biting clinging on. A decent start, Palace gifted it to us with the goals so maybe they were unlucky not to get a point. But we defended well and limited Palace to potshots. And we're basically safe now.”

Wolves head coach Julen Lopetegui: ”I am happy, of course, and it's an important victory, but we have to continue working and trying to get more points. It has been a very hard match and we played against a very good, very strong team. But we have to think now about the next match against Brighton, it will be a very hard match and we have to be ready."