Varningar: André (Wolves). Konate, Alexander-Arnold, Jota (Liverpool).
Domare: Anthony Taylor.

WOLVES (4-3-3, fr.h.): Sam Johnstone – Nelson Semedo, Toti Gomes, Santiago Bueno (Tommy Doyle 77), Rayan Ait-Nouri – João Gomes, André, Mario Lemina – Jeanlucner Bellegarde (Carlos Forbs 52), Jorgen Strand Larsen (Hwang Hee-chan 68), Matheus Cunha. Ej använda avbytare: Jose Sa, Matt Doherty, Alfie Pond, Pablo Sarabia, Rodrigo Gomes, Goncalo Guedes.
LIVERPOOL: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Gomez 88), Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai (Jones 73), Salah, Jota, Diaz (Gakpo 73). Ej använda avbytare: Kelleher, Quansah, Bradley, Tsimikas, Endo, Chiesa.

Wolves har verkligen en tuff inledning med alla topplagen på rad och det blev inte lättare nu, Liverpool som siktar på att vinna ligan. Dessutom har Wolves ett virus i truppen där framför allt mittbacken Craig Dawson saknades i startelvan. I förra matchen långtidsskadades den andra mittbacken Yerson Mosquera, så det är verkligen tunt i försvaret. I motståndarlagets startelva hittade vi Wolveslegenden Diogo Jota som ju numera spelar för Liverpool.

FÖRSTA HALVLEK
Bra start av Wolves som var väldigt fokuserade och målmedvetna de första tio minuterna. Liverpool fick knappt låna bollen och vi passade oss enkelt igenom deras mittfält. Alexander-Arnold fick en varning för Liverpool efter att ha sparkat iväg bollen och bortalaget såg allmänt frustrerade ut.

Men de var såklart farliga i kontringarna. Salah slog ett inlägg som nästan nådde Jota, och lite senare försökte Diaz spela fram till Salah som var i bra läge. Wolves keeper Johnstone gjorde därefter ett svagt uppspel rakt i gapet på Liverpool, men Lemina tacklade i sista stund och räddade situationen. Lite senare passade Johnstone dessutom ut bollen direkt till hörna, vilket inte head coach O’Neil gillade alls.

Men det var Wolves som hade övertaget och de satte press på Liverpool genom att mata inlägg in i straffområdet, vi dominerade stort och vann alla närkamper. Det såg ut som att Liverpool trodde att de skulle vinna utan ansträngning (vi ligger sist i tabellen) men så var det inte.

Liverpool såg dock vassa ut de få gånger de anföll. Robinson spelade fram Szoboszlai som helt fri framför mål lyckades pricka Johnstone på mållinjen, där hade vi tur.

På övertid tog Liverpool ledningen och det kändes orättvist. Jota slog ett inlägg och KONATE kom dundrande bakifrån och nickade in bollen i mål.

0-1 i paus, men vi hade varit det bättre laget långa stunder av halvleken, inte minst de första 20 minuterna.

ANDRA HALVLEK
På nytt blev det kalabalik när Wolves försökte spela upp bollen från egen målvakt. Lemina passade rakt till en Liverpoolspelare, men Salah sköt lyckligtvis utanför mål. Vi borde sluta med ”tippy-tappy” nära eget straffområde.

Wolves bytte nu in Forbs istället för den tröttnande Bellegarde, och vi fick lite liv i anfallsspelet. Det ledde till en kvittering. En boll spelades i djupled till Strand-Larsen, han var dock alldeles för långsam i löpningen och Konate hann enkelt före. Men Strand-Larsen jobbade vidare, ryckte Konate i axeln, tog bollen och passade inåt mål där bollen så småningom hamnade hos AIT-NOURI som sköt i mål. VAR tittade länge på situationen, men bedömde det till slut som mål.

Men bara två minuter senare var Liverpool i ledning igen. En boll slogs in mot Jota i straffområdet. Semedo var på fel sida om honom och lade armen om hans hals. Jota stöp och SALAH slog in straffen.

Cunha spelade sedan fram Forbs som kom fri, han hade chans att passa Hwang, men sköt själv och skottet blockerades. Publiken och O’Neil jagade på spelarna, men Liverpool höll ut och vi hade förlorat igen.

Sammanfattningsvis så börjar man bli lite uppgiven, hedersamma förluster har vi många nu. Men tabellen ljuger inte, vi är på nedflyttningsplats eftersom vi bara har en poäng efter 6 matcher. Vi gjorde en helt ok match, men det känns trubbigt framåt och nu var det alltså vår vänsterback som gjorde mål. Brentford nästa helg och den matchen behöver vi nog vinna för att få lite arbetsro.

Dagens kommentar från läktaren: ”Whilst not being happy with the points tally I’m encouraged by some of our play. We were unlikely to get anything out of this game and so it proved but there is fight there and providing we can take points from the teams around us it might be enough to keep our heads above water.”

Wolves head coach Gary O’Neil säger: ”The lads gave everything, and we had a right go. We lost control and went off our game plan just after we scored, and got a little bit caught in the emotion of equalising and got badly punished, as we have been at the moment.”