Varningar: Saiss, Ait-Nouri (Wolves). Samir. Louza (Watford).
Domare: Darren England.

WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Willy Boly, Conor Coady (c), Romain Saiss – Johnny Otto (Francisco Chiquinho 82), Ruben Neves, João Moutinho, Rayan Ait-Nouri – Daniel Podence, Raul Jiménez (Fabio Silva 71), Hee-Chan Hwang (Pedro Neto 61). Ej använda avbytare: John Ruddy, Max Kilman, Fernando Marcal, Leander Dendoncker, Luke Cundle, Francisco Trincão.
WATFORD: Foster, Femenia (Kabasele 30), Cathcart, Samir, Kamara, Sissoko, Louza, Cleverley (Etebo 73), Hernandez, Dennis, King (Kalu 45). Ej använda avbytare: Bachmann, Masina, Sema, Sierralta, Kucka, Kayembe.

Enkel match för Wolves på pappret. Watford ligger under nedflyttningsstrecket och är ett av de sämre lagen i Premier League. Men efter vår dåliga match mot Crystal Palace senast så fanns det en del farhågor, men nog skulle vi vinna detta?

Fyra ändringar i laget blev det. In kom Willy Boly, Jonny Otto, Rayan Ait-Nouri och Raul Jiménez, och de ersatte Max Kilman, Ki-Jana Hoever, Fernando Marcal och Petro Neto. En stark startelva, men vi har ju tre raka förluster så helt säker på tre poäng var man ändå inte.

Watfords manager är svenskbekantingen Roy Hodgson, som fått titlen CBE i England.

FÖRSTA HALVLEK
Matchen började och Jonny fick direkt ett blodigt jack ovanför ögat. Han fick pysslas om och till och med byta tröja, och vi spelade fem minuter med tio man.

Men när han var tillbaka så satte Wolves fart och gjorde mål efter 12 minuter. Jiménez och Hwang spelade vägg in i straffområdet, och efter den sista passningen kunde JIMÉNEZ rulla in 1-0 från nära håll.

Målet fick igång publiken och också Wolves. Jonny sprang fram på högerkanten, hans långa inlägg nådde vår andra wingback Ait-Nouri vid bortre stolpen som stötte bollen mot mål. Där stack HERNANDEZ fram ett ben och petade in bollen i eget mål. Nästan lite synd om honom, men det var 2-0 till Wolves.

Och det skulle bli ännu mer. Watford rasade ihop helt. Målvakten Foster var ute på en turné till vänster om sitt mål. Jiménez stressade honom och Foster passade bollen rakt i gapet på PODENCE som enkelt kunde skjuta bollen i tom bur. En målvaktstavla och det var 3-0 till Wolves efter bara 21 minuters spel.

Matchen kändes avgjord, särskilt när King kom igenom och sköt högt över. Det var inte Watfords afton. Matchen stannade av helt efter de tre målen och det verkade som att båda lagen väntade om inte på slutsignal så på halvtidsvila.

ANDRA HALVLEK
Andra halvlek började också lugnt. Watford hade gett upp och Wolves tog det lugnt. Watfords keeper Foster hade en ny utflykt och även denna gång passade han rakt till Podence, men han var något längre ut denna gång och Foster hann tillbaka på långskottet.

Wolves kom enkelt igenom Watfords försvar utan att sätta full fart, och i andra änden av planen var Watford inte ens nära att reducera, skotten var sneda och passningarna för långa. De kommer att åka ur serien.

Wolves bytte in Neto och även Silva medan Hwang och Jiménez fick vila, vi har ju match igen på söndag mot Everton. Även Chiquino fick göra ett sent inhopp.

Det blev till slut ett fjärde mål för Wolves. Chiquino nickade snett bakåt till Neves vid straffområdeskanten. Publiken skrek SKJUUUUT, men NEVES tog istället ett steg till framåt innan han elegant lobbade in 4-0 till Wolves. Ett underbart mål av högsta klass.

Det var slutpunkten för matchen som var avgjord redan efter 21 minuter. Wolves var bra, men Watford var bedrövliga. Men alltid trevligt att se ett fotbollsgeni i arbete: Ruben Neves, vilken lirare.

Sammanfattningsvis så var det skönt att kunna ta tre poäng efter tre raka förluster. Watford kan ha varit det sämsta laget vi mött denna säsong, men Wolves var också stabila. Hemmapubliken behövde denna vinst och framför allt få se lite mål. Höga betyg till alla spelare, och även till Lages uttagning, den var klockren: smart att vila Kilman som tänker på sina föräldrars land Ukraina och bra att Jiménez fick chansen i anfallet, vi behöver honom. Och vad ska man säga om Ruben Neves? Magnifik. Hur länge får vi behålla honom?

Dagens kommentar från läktaren: ”Criticism was deserved on Saturday, but total credit fully deserved to the boys tonight. Fantastic win. I know Watford were extremely poor but the way our players showed desire to win the ball back on every possible occasion was very impressive. Also, we attacked with pace and in numbers.”.

Wolves head coach Bruno Lage säger: "It was very good for the first 20 minutes. The performance is so important. That gives us points and goals and that's why I was so upset the last time I was here, because we didn't do anything in the first 45 minutes against Crystal Palace. We work hard every day and we train the way we played tonight. My pressure on them is to come and play the way we played tonight”.