Lagbanner
Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (1/1)

Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (1/1)

Senaste onsdagsskvaller från den gyllene staden

1 (ny) V.A.R-ELÄNDET
Hela England pratar om V.A.R, dvs Video Assistant Referee, och hur det har påverkat Premier League. Senaste omgången blev fyra mål bortdömda och i vissa fall var det ren galenskap. Wolves har drabbats mest av alla lag, vi har inte fått ett enda V.A.R-domslut med oss på hela säsongen och har -7 i V.A.R. Under veckan påverkades Wolves fyra gånger: Manchester City fick en tveksam straff mot oss, och de fick dessutom slå den två gånger! Mot Liverpool hade vi vunnit 1-0 om domaren på planen fått bestämma, men V.A.R ändrade det till förlust 0-1. Oavsett vem som drabbas så måste det göras något, framför allt vad gäller bedömningen av offside. Just nu används V.A.R helt fel.

2 (ny) WOLVES VÄNDE 0-2 TILL 3-2 MOT MANCHESTER CITY
Det blev en sådan där klassisk match som man bara kunde drömma om. Hjältarna i Wolves vände ett tvåmålsunderläge till vinst hemma på Molineux mot de regerande engelska mästarna Manchester City, och vi gjorde det trots att V.A.R-domarna i kontrollrummet gjorde sitt bästa för att stoppa oss. Men när Matt Doherty satte 3-2 så var vändningen fulländad. We are Wolves!

3 (2) WOLVES SKA TILL BARCELONA
Visserligen är det ”bara” Espanyol vi ska möta, men det är en viktig match. Europa League är framme vid slutspel och det är 16-delsfinaler. 20 februari spelar vi hemma på Molineux mot det spanska laget, och 27 februari är det dags för en resa till den katalonska huvudstaden. Många svenskar ska åka dit för att se den sistnämnda matchen, vi lär vi uppemot 15 resenärer. När bokar du?

4 (ny) SWEDEWOLVES MEDLEMSRESA 2020
Dags att börja fundera på årets medlemsresa. 25 april spelar Wolves mot Everton och då är ett 30-tal svenskar på plats i säsongens officiella medlemsresa. Vi äter en trerätterslunch på Molineux, delar ut pris till årets ungdomsspelare, ser Wolves damlag möta Long Eaton, och framför allt är det match i Premier League på Molineux mot Everton! Anmäl dig till ”Jinxy”, email johanj74@yahoo.se. Vi ses i Wolverhampton!

5 (4) NUNO SÄGER ATT VI SKA VÄRVA
Januarifönstret öppnas och det kommer givetvis att cirkulera en hel del rykten om både nyförvärv och spelare som får lämna. En gissning är att anfallaren Patrick Cutrone lånas ut till en italiensk klubb och vi tar in en någon annan forward istället. Det ryktas mest om sydkoreanen Hwang Hee-Chan från Red Bull Salzburg, han passar in både vad gäller spelstil och att han kan locka fans från andra delar av världen. Vi får se vad Wolves head coach Nuno Santo kommer att erbjuda oss!

Ut från listan sedan förra veckan åker: ”God Jul”, ”Vi vann härligt orättvist” och ”Mindre vackra stickade Wolveströjor”.

Varg Vargsson Varg2020-01-01 10:38:00
Author

Fler artiklar om Wolves