Lagbanner
Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (22/1)

Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (22/1)

Senaste onsdagsskvaller från den gyllene staden

1 (ny) WOLVES VÄNDER 0-2 TILL 3-2 IGEN
”The come-back kings” är Wolves nya namn. Ni kommer ihåg i december när vi vände tvåmålsunderläge mot Manchester City till en vinst? Nu skedde det igen. Denna gång var det Southampton som inte orkade stå emot Wolves patenterade starka andra halvlek. 0-2 i paus blev 3-2 till Wolves efter två mål av Raul Jiménez och ett av Pedro Neto. Man kan aldrig räkna bort Wolves!

2 (ny) VI SKA SPRÄCKA LIVERPOOLS NOLLA!
Imorgon spelar Wolves mot Liverpool och väldigt många fans är övertygade om att vi blir det lag som ger Liverpool sin första förlust för säsongen. Dels för att vi blev bestulna i uddamålsförlusten på Anfield efter två mycket tveksamma VAR-beslut, men också för att vi är väldigt starka just nu. Om det är något lag som ska slå Liverpool i ligan denna säsong så är det Wolves på Molineux. Kick-off torsdag kl 21:00, missa inte!

3 (2) VEM FÖRSVINNER – VEM KOMMER?
Vi är inne i det transferfyllda januari och vi har redan sett Patrick Cutrone och Jesus Vallejo lämna. In har kommit en ganska okänd yngling från Ecuador, Leonardo Campana, men vi väntar på två stora namn som sägs vara på väg till Wolverhampton. En inte alltför vågad gissning är att de är portugiser. Rykten finns om anfallarna Daniel Podence (Olympiakos) och Nelson Oliviera (AEK Aten). Vi får väl se!

4 (ny) PLANERADE OMBYGGNATIONER
Molineux är alldeles för litet, det är fullsatt i varje match. Barnen kan inte se Wolves och i värsta fall börjar de följa ett annat lag. Detta har styrelsen fattat och nu planeras en ny temporär läktare som ska stå mellan Steve Bull Stand och South Bank. Det räcker såklart inte, men som tillfällig lösning för att klämma in ytterligare tusen fans är det godkänt. De större ombyggnaderna skjuts det dock på, stadsfullmäktige måste först lösa transportbiten så att alla kan komma tryggt till arenan utan alltför långa köer. Klart är i alla fall att Wolves stannar på Molineux. Underbart!

5 (ny) MEDLEMSRESAN 2020
SwedeWolves 22:a medlemsresa går till... Wolverhampton, såklart! Vi pratar om 25 april och matchen mellan Wolves och Everton. Många andra trevliga aktiviteter utlovas, inte minst en trerätterslunch inne i the Executive Club på Molineux Stadium. Denna resa måste såklart alla svenskar med på, men det gäller att anmäla sig redan nu till ”Jinxy” på johanj74@yahoo.se. Ont om tid, så öka! Vi ses i Wolverhampton!

Ut från listan sedan förra veckan åker: ”Patrick Cutrone lämnar”, ”Up for the Cup”, ”Wolves ska till Barcelona” och ”2020 – ge oss en vinst”.

Varg Vargsson Varg2020-01-22 17:39:00
Author

Fler artiklar om Wolves