Lagbanner
Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (29/1)

Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (29/1)

Senaste onsdagsskvaller från den gyllene staden

3 (1) VEM FÖRSVINNER – VEM KOMMER?
Var är alla nyförvärv? Det är bara två dagar kvar av januari och än så länge har Wolves bara värvat till U23-laget. ”Spelare för framtiden”, som det så vackert heter. Det är ju trevligt, men nog hade vi hoppats att vi nu skulle ha på plats två etablerade ersättare till de ivägskickade Patrick Cutrone och Jesus Vallejo. Det ryktas om den snabbe yttern Daniel Podence från Olympiakos, men i skrivande stund är ännu inget klart. Och behöver vi verkligen en ytter till?

2 (ny) WOLVES PRESSADE LIVERPOOL
I en fin kvällsmatch på Molineux spelade Wolves jämnt mot världens bästa klubblag Liverpool, men förlorade trots detta med 1-2 efter ett sent insläppt mål på slutet när vi låg på hårt för ett segermål. En bra insats av Wolves mot serieledarna och en sådan här match visar att vi kan skaka alla lag i England. Många bra prestationer och en strålande underhållning. Härligt att se!

3 (ny) SLOWSTARTER-WOLVES
Wolves har en förmåga att släppa in det första målet i varje match. Vi är det allra sämsta laget i Premier League när man tittar i tabellen över första halvlek, vi ligger absolut sist i ”First Half Table”. Å andra sidan är vi på fjärde plats när det gäller de sista 45 minuterna och har bara förlorat en av 24 andrahalvlekar i ligan. Vad beror detta på? Och hur ska vi åtgärda detta? Over to you, Nuno!

4 (ny) RAUL JIMÉNEZ OCH ADAMA TRAORÉ
Vår anfallsduo hittar varandra bra och skapar mycket ihop. Raul har gjort 20 mål och nio assists denna säsong på samtliga tävlingsmatcher, yttern Traoré har fem mål och nio assists. De slog till igen mot Liverpool när Raul knoppade in inlägget från Traoré, det är en njutning att se dem samarbeta i Wolves och de kan göra mål mot alla lag. Give the ball to Raul and he will score!

5 (ny) DEN MYSTISKA VÄRVNINGEN AV LEONARDO CAMPANA
Wolves slog på stora trumman i veckan. De har värvat 19-årige Leonardo Campana från Ecuador och det var bilder i alla tidningar. Wolves kinesiske VD Jeff Shi dök plötsligt upp och skakade ivrigt hand med nykomlingen. Varför detta ståhej för en U21-spelare som är helt okänd? Jo, antagligen är det mest en deal mellan Kina och Ecuador. Campanas pappa är ”Minister for Commerce” i Ecuadors regering. Kina har stora intressen i Ecuador. Say no more!

Ut från listan sedan förra veckan åker: ”Wolves vänder 0-2 till 3-2 igen”, ”Vi ska spräcka Liverpools nolla”, ”Planerade ombyggnationer” och ”Medlemsresan 2020”.

Varg Vargsson Varg2020-01-29 17:34:00
Author

Fler artiklar om Wolves