Lagbanner
Wolves - inför avslutande omgångarna

Wolves - inför avslutande omgångarna

Tre matcher kvar

Säsongen är egentligen slut för Wolves del, även om det såklart är kul att spela matcher och ta poäng. FInns väl, i sammanhanget, marginella skillnader i prispengar mellan olika slutplaceringar, men rimligen kommer spelarna inte vara mer än 99% laddade inför avslutningsmatcherna.

Kommer bli intressant att se vilka som tackar publiken lite extra efter sista hemmamatchen samt sista matchen för säsongen, och även intressant att se vilka spelare som kommer få spela,  Lopetegui har tydligen sagt att han kommer varva truppen lite, men samtidigt har ju Wolves ett stort ansvar att inte ge bort några poäng gratis.  Samtliga återstående motståndare är inne i en hård strid om placeringar.

Idag lördag 13/5 kl 16:00.  Manchester U borta.

Nästa lördag 20/5  kl 16:00.  Everton hemma.

Söndag 28/5 kl 17:30.  Arsenal borta.

Vi kanske kan ta en p(o)int or two (or three or four), men huvudsaken är väl att vi inte skämmer ut oss och att vi avslutar säsongen på ett positivt sätt.

Skriver inte en "inför" före varje match eller ens något vettigt i denna lilla text, utan konstaterar bara att Wolves spelar i Premier League 2023/24, premiären är 12/8, och spelschemat släpps om knappt 5 veckor.

Magnus Bengtsson2023-05-13 09:44:30
Author

Fler artiklar om Wolves