Lagbanner
Wolves - värvningar, match mot West Ham

Wolves - värvningar, match mot West Ham

Korta notiser

Har tyvärr lite tidsbrist, så blir inget utförligt i denna artikel. 

Kika in på vårt forum för fler detaljer, samt delta gärna i diskussionerna:

https://www.svenskafans.com/england/wolves/forum

Mitt bland alla roliga och mindre roliga cupmatcher spelar Wolves i eftermiddag den viktigaste matchen i januari.  West Ham kommer på besök och det är nödvändiga poäng i bottenträsket som står på spel.  Båda lagen har ju, lite oväntat, underpresterat denna säsong och nu gäller det för båda att steppa upp och avancera i tabellen.  Men finns där plats för båda lagen ovanför strecket när vi summerar i maj?  Vi får se, men hur som helst viktigt att inte tappa mark inför vårens avgörande.  Kickoff kl 16.

Wolves värvade igår Mario Lemina. Han kommer närmast från Nice men har tidigare varit i både Fulham och Southampton.  Lemina är 29 år och spelar landslagsfotboll för Gabon.   Transfersumman ligger på någonstans 5-7 miljoner pund, vad det verkar.  Lemina är i huvudsak defensiv innermittfältare och får väl anses som en truppbreddare mer än en tydlig förstärkning.

Enligt starka rykten är det fler spelare på väg in.  T ex sägs Pablo Sarabia skriva på idag, men ännu inte officiellt.  Därutöver finns ett par rykten till, och vi får se vart det leder.  Finns även rykten om spelare ut, men inget konkret.

Magnus Bengtsson2023-01-14 10:22:00
Author

Fler artiklar om Wolves