Ziyech i sin bästa form har vi fortfarande inte fått se.

Ziyech i sin bästa form har vi fortfarande inte fått se.

Efter att han gjort de avgörande målet i matchen mot Malmö i veckan insisterar Hakim att han bara kommer att bli bättre.

Den marokanska landslagsmannen utnyttjade Hudson-Odois låga inlägg och enkelt placerade den bakom Dahlin för att göra de första och enda målet i matchen mot Malmö under tisdags kvällen.

"Det var ett bra kombinations spel mellan Kai och Callum" menar Hakim "Han levererade ett bra inlägg så det var lätt för mig att bara vandra in med bollen."

Matchen i Sverige var Hakims tredje raka start då han var med från start i truppen som vann mot Newcastle samt cup matchen mot Southampton.

Trots det nya förtroende menar Ziyech att han inte nått topp form än utan att han har mycket mer att visa. Han säger att han inte har fått tillräckligt med chanser för att visa spelaren han egentligen är men Ziyech i topp form inte är långt ifrån.

"Jag försöker göra mitt bästa för laget genom att bidra assist och mål. Jag har haft ett par tuffa månader bakom mig med en skada bland annat som jag har jobbat extremt hårt för att återställa mig ifrån och lyckas komma tillbaka på topp."

Ziyech säger att han hade en bra försäsong men skadan förstörde min rytm.

"Jag vet vad jag kan göra när jag är på topp och som sagt skadan har fått mig att förlora min känsla lite samt rytmen i spelet men det är något jag jobbar varje dag för att återfå."

27 åringen var även snabb med att hylla motståndarna då han menar att de kämpade hårt och fick Chelsea att verkligen anstränga sig för att få hem alla tre pinnar till London.

"Det var en svår match, de gav oss inte lika mycket utrymme som de gjorde första matchen när vi var hemma. Nu hade det publiken bakom sig och det verkade ge dem ett extra lyft den här matchen."

Ziyech avslutar med;

"Det var inte lätt alls. Vi hade svårigheter att hitta utrymmet och slå de passarna vi ville så de gjorde de väldigt bra. Det var svårt men vi fick en chans och vi tog den.
 

Lucas Hagert2021-11-03 14:57:28
Author

Fler artiklar om Chelsea