Amr Kaddoura har chans att spela upp moderklubben till eliten "Det skulle betyda otroligt mycket"

Amr Kaddoura har chans att spela upp moderklubben till eliten "Det skulle betyda otroligt mycket"

På söndag spelar Landskrona BoIS den avgörande kvalmatchen mot Öster. Amr Kaddoura har möjlighet att vara med och spela upp sin moderklubb till eliten igen vilket skulle vara en väldigt stor grej för målvakten.

I torsdags kryssade Landskrona den första kvalmatchen mot Öster inför 4035 åskådare på Landskrona IP. Jag kontaktade Amr Kaddoura som inte var helt nöjd med ett lika resultat.

- Man är aldrig nöjd med ett kryss men jag tycker det är vi som för spelet och kommer till dom farligs målchanserna, med lite tur hade vi fått in ett andra mål också.




Faktaruta:

Namn: Amr Kaddoura

Födelsedatum: 1994-07-01

Moderklubb: Landskrona BoIS

Position: Målvakt

Kontraktslängd: 2019






Du har spelat i BoIS sen du var sex år gammal, kan du på något sätt beskriva hur mycket det skulle betyda att spela upp BoIS i Superettan igen?

- Det skulle betyda otroligt mycket att spela upp sin moderklubb till eliten, det finns nog inte mycket som slår det.


Landskrona BoIS har presterat högt över många supportrars förväntningar den här säsongen men Kaddoura kände på sig att kapaciteten fanns där.

-Efter några matcher i Division 1 så kände jag att vi har en bra chans att nå en kvalplats.


Det förväntas komma mycket BoISare till Myresjöhus Arena på söndag, har du något att säga till dessa inför den avgörande matchen?

- Gör som ni brukar göra, ert stöd betyder mycket för oss spelare.



13:00 blåser domaren i pipan för att starta den avgörande kvalmatchen mellan Öster-BoIS. Landskrona går in i matchen där man vet att man måste göra mål mot ett hemmastarkt Öster eftersom Öster fick med sig ett borta mål senast. Om ni inte kan sen matchen live i Växjö kan man se den på Sportbladets hemsida.   

Albin Olsson@olssonna2019-11-09 09:11:05
Author

Fler artiklar om Landskrona

KRÖNIKA: Halva serien spelad och halvvägs till Allsvenskan