Blårandig förstärkning på ingång?

Blårandig förstärkning på ingång?

Transferfönstret må vara stängt ute i Europa - men i Vätterbygden jobbar vi på i oförändrad takt. Senast nytt får ni här

Nej, det är inte Kerim Mrabti jag pratar om - däremot är det ungtuppen och Hässelbyfostrade Alexandar Mutic som är aktuell för en blårandig flytt.

Nittonåringen har de senaste fyra åren huserat i Djurgården IF’s ungdomslag och har representerat både U19 och U21 med stor framgång.
Han var med i truppen som blev svenska U21-mästare förra året, där han blev inbytt i andra halvlek i segermatchen mot Elfsborg, men har främst huserat i U-19 där han öst in mål.

Den kraftfulle anfallaren testar nu lyckan på Vapenvallens gräsmatta där nya tränaren Benjamin Westmans trupp alltmer börjar ta form.
Alex har tränat med klubben i veckan och kommer fortsätta en bit in på andra, minst.

Westman utesluter inga sena värvningar men poängterar att det är mycket som ska stämma för att det ska aktualiseras.
På frågan om hur framtiden ser ut för Mutic så är han förtegen o svarar i ett sms:
- Han har varit med under veckan och kommer vara med i truppen i morgon (i morgon lördag spelar HFF en träningsmatch mot superettanlaget IFK Värnamo red. anm), sedan tar vi ett beslut senare i veckan.
Rör det sig om ett lån?
- Alldeles för tidigt att säga..

Nåja, vi får väl se hur det blir med den saken. I Övrigt har jag inte så mycket att tillägga, 3-4 killar utöver Mutic är på besök i klubben för tillfället och jag återkommer med en större utvärdering efter helgen.
Hej så länge!

Henrik CHenriSpexarn2018-02-02 14:23:00
Author

Fler artiklar om Husqvarna