HFF värvar lokalt?

HFF värvar lokalt?

Nu är det dags att börja gallra lite i sillyfloran

Ni får hålla till godo med en liten kort rökare idag, det är nämligen så att en liten fågel har viskat i mitt ena öra om några spelare som HFF sägs vara sugna på.

Jag pratar förstås om målvakten Fredrik Claesson och mittfältaren Mikael Axelsson, båda två tillhör i dagsläget nydegraderade Tenhult IK. 
I en annars nattsvart Tenhultsäsong så har dessa två herrar definitivt varit de klarast lysande
Claesson bör betraktas som i det närmsta helt färdig medans Axelsson tränar med klubben och beslut lär fattas inom kort där.
Vad jag har hört så är Claesson en stabil målis och en jävla guldkille, Axelsson en vänsterfotad talang med bra karaktär. Det duger för mig - agera Mak, värva!

Ska vi nöja oss så?
Nääää!
Assyriskas Dijan Vukojevic är återigen i ropet - han har varit aktuell en sisådär 12-13 gånger men nu osar det enligt rykten riktigt hett kring talangen.
Vad jag har hört så finns det vissa frågetecken kring Dijans karaktär. Kring Dijans talang råder det dock inga frågetecken alls, en av bygdens främsta i mina ögon.
Fick Mak ordning på Edin så ska väl Dijan inte vara några bekymmer va? 


Okej en gubbe till, när vi ändå är igång va?
Målkungen ifrån tidigare nämnda Assyriska IK, Ari Banda - högaktuell för HFF sägs det.
Är han mannen som ska ta över stafettpinnen när Edin drar till Göteborg? Kanske det. Kanske inte. 
Han har vräkt in mål i Jönköpings lägre divisioner och kanske kan han fortsätta med det även i ettan. Det återstår att se!

En annan tjomme som också vräkte in mål i de lägre divisionerna är Dan-Karlo Goranci, värvades så sent som förra året till HFF.
Rosade inte marknaden här. Rosade marknaden, litegrann i Tenhult.
I Tenhult huserade han främst på det defensiva mittfältet (?) och gjorde det enligt ryktet bra. Men han springer inte mer än nödvändigt och är allmänt trött. Hans rejält tilltagna lönekrav gör att Tenhult inte kan värva honom permanent.
Han lämnar HFF på fri transfer åtminstone, han lär vända hemåt Vetlandatrakten igen. 

Jag har ju en rejäl bomb i bakfickan också - men den får ni vänta lite med, behöver få lite mer info på bordet så jag inte skämmer ut mig fullständigt!
Vi nöjer oss så! 

Henrik CHenriSpexarn2017-10-25 17:12:00
Author

Fler artiklar om Husqvarna