Lagbanner
Nya ledarkvartetten presenterad

Nya ledarkvartetten presenterad

Som bekant så avslöjade jag ju tidigare vilka som kommer bära det huvudsakliga ansvaret nästa säsong, nämligen Råslättbekantingarna Daniel Culha och Alesandro Severino. 
Culha går in som huvudtränare och Severino som sportchef, vid dagens presskonferens presenterades inte bara dessa två gentlemän utan också vilka som ska assistera Daniel vid sidlinjen.
De sk. assisterande tränarna gjorde entré och det är inga mindre än de lokala förmågorna Mathias Jönsson och Simon Nuay. 
Mathias kommer senast ifrån tränarposten i Visingsö AIS som bör husera i division 4 eller så, innan det så har han harvat i HFF's organisation på en jäkla massa olika fronter både som spelare och ledare. Det är blårandigt blod som pulserar i den kroppen och med honom får vi tillbaka mycket av vår förlorade identiet, bara positivt. 
Simon Nuay har tidigare bla. tränat HFF's ungdomslag och har på samma sätt som Jösse HFF's DNA i kroppen. 
Det känns kort och gott jävligt bra. 

Med ny huvudtränare, nya assisterande och ny sportchef klar så saknas det egentligen bara en målvaktstränare sen är hela skiten komplett, i tid - för en gång skull.
Sen återstår det bara att ordna så det finns drygt två handfull spelare med puls och två ben, men det är en senare fråga. 

Det kan bli bra det här, eller så blir det skit! Den som lever får se!
Heja HFF! 

Henrik CHenriSpexarn2018-11-21 19:40:54
Author

Fler artiklar om Husqvarna