Lagbanner
Sillytrumman - spelarförluster och brustna korsband

Sillytrumman - spelarförluster och brustna korsband

Nu slår jag på sillytrumman igen och den här gången berättar jag om spelare som sticker och om brustna korsband

Hej mina vänner - nu var det ett tag sen jag skrev. Ska väl i ärlighetens namn säga att det inte funnits sådär jättemycket att rapportera om heller.   
Men, det lilla jag nu har att komma med gäller egentligen främst spelare som kommer att lämna klubben. 

Fick idag reda på att Mikael Axelsson lämnar för spel hemma i Tidaholm och om jag inte minns helt galet så var det för Tidaholms GoIF i div. 3 han valt att spela.
Tråkigt, såklart, men sånt är fotbollslivet och vi vill givetvis önska Micke ett stort lycka till i hans fortsatta fotbollskarriär.

En annan spelare som valt att tacka för sig är Ari Banda, Han har nyligen fått barn och vill lägga sin fotbollssatning på hyllan. Lika tråkigt som det är förståligt, familjeliv och fotbollsliv rimmar inte alltid jättebra. Hoppas Ari kommer trivas bra i rollen som familjefarsa! 

Det var nog de enda klara spelarförlusterna jag hade att rapportera, men vet att Ryan Binns (världens bästa spelare?) varit i Åtvidaberg o provtränat i dagarna. Ryan vill, av rätt klara skäl, spela på en högre nivå. Vilket givetvis är förståndigt, men tråkigt för oss. Vi får se vad som händer där! 

Sulejmen Sarajlic kommer eventuellt att flytta på sig, vart kanske ni undrar? Ja.. det vet jag inte! Men jag vet att han eventuellt flyttar till Stockholm åtminstone. Jag utgår ifrån att han vid eventuell Stockholmsflytt även byter klubbadress. Nåväl, vi får se!
Lite mer nyheter kanske? Okej!

Tarek Alnator, nyligen uttagen till det Palestinska landslaget har ryckt av sitt korsband när han spelade inomhusfotboll, det som i folkmun tydligen kallas för futsal nu för tiden? 
Korsbandet är alltså jätte-av och det blir inget mer spel för Tarek den här säsongen, tråkigt för honom såklart som enligt uppgifter var på gång till Norrby, såklart.  

Just det, jag har ju rapporterat lite i sociala medier om att finns lite nya spelare på ingång. 
Det gör det, men jag har svurit på heder och samvete att jag inte ska säga något för de är tydligen inte 100% klara och det vore ju surt om jag sabbar något.
MEN, det finns snart nya spelare att avslöja och det kommer jag att göra, när jag törs! 
Hej så länge! 

Henrik CHenriSpexarn2019-01-20 17:33:00
Author

Fler artiklar om Husqvarna