Lagbanner
Södraduo snart blårandig
Dimitrijevic & Tegebäck

Södraduo snart blårandig

Den ena är fostrad i klubben - den andra, talangen som är redo att blomma ut. Men hur blir det egentligen med tysken?

Spelarna jag pratar om är naturligtvis Simon Dimitrijevic och Markus Tegebäck, båda två knutna till de grönvita grannarna på andra sidan bron. 
Avtalet som diskuterats är säsongslånga lån för båda killarna, en lösning jag inte gillar - men får leva med då den ekonomiska situationen ser lite sisådär ut. 

Simon spelade ju redan i HFF förra året och gjorde det mycket bra, tre matcher och två mål. Men han fick tyvärr, som så många gånger förr, säsongen förstörd av skador. Hoppas att han får hålla sig hel och frisk hela säsongen, då är Huskvarnasonen en enorm tillgång.

Den snabbe anfallaren Markus Tegebäck, född 1997, har främst huserat i Södras juniorlag men avslutade säsongen i HFF's seriekonkurrent Norrby där han noterades för ett mål, nämligen mot Husqvarna i säsongens sista match. 

Spelarna kommer enligt Peter Wilsson på jnytt att presenteras för klubben i slutet av veckan alternativt början av nästa vecka.
Nåja, jag hälsar härmed både Simon o Markus hjärtligt välkomna till världens vackraste klubb, det blir bra det här.

Eller dåligt.
Det vet man aldrig! 

Och just det!! Höll på att glömma, noterade någon att HFF hade en provspelande tysk på besök? En Zakaria vars efternamn förblev okänt, han hade tydligen huserat i Tyska 3:e divisionen - låter på pappret helt okej och han såg helt okej ut mot Vimmerby.
Men enligt uppgift till undertecknad så impade han inte på sportchefen Iskander och bör därmed vara avskriven. Jaja

Hej då! 

Henrik CHenriSpexarn2017-02-21 19:04:00
Author

Fler artiklar om Husqvarna