Kevin Jensen lugn trots högt tryck på BoIS: "Det finns fem finaler kvar att spela så det är fullt fokus på dem."

Kevin Jensen lugn trots högt tryck på BoIS: "Det finns fem finaler kvar att spela så det är fullt fokus på dem."

Landskrona BoIS har fem matcher kvar på säsongen och kvalspel mot Superettan är nog vad varenda BoIS supporter tänker på just nu. Jag kontaktade Kevin Jensen för att höra vad han tycker om säsongen såhär långt och de kvarstående fem matcher i serien.

Landskrona BoIS är just nu i en fin form och man har sju raka vinster och just nu ligger man på en andra plats i Division 1 södra. En spelare som har varit en bidragande faktor är Kevin Jensen men när frågan om Superettan kommer upp går han inte händelserna i förväg.

- Jag skulle vilja säga att det finns en bra chans att gå upp. Med det är som vi sagt i truppen, det finns fem finaler kvar att spela så det är fullt fokus på dem.


Vad tycker du såhär långt om säsongen både individuellt och på lagets prestationer?

- Lagmässigt sett så skulle jag säga att vi har presterat väldigt bra. Det fanns inte många innan säsongen som trodde på detta och att vi skulle spela så bra fotboll som vi gör. Sen individuellt så har det gått lite som en karusell. Var ganska tyst första halvan av säsongen men nu i slutet har det gått bra vilket är kul, säger Kevin.




Faktaruta:

Namn: Kevin Jensen

Födelsedatum: 2001-06-15

Moderklubb: Billeberga GIF

Position: Forward

Kontraktslängd: 2021




Den unge forwarden är just nu inne i fin form och med fem mål på de senaste fem matcherna menar Jensen på att större självförtroende kommer därefter:

- Det känns bra, Jag gör mål på träningarna och matcherna samt spelar med ett större självförtroende så formen är på topp.


Hur mycket skulle det betyda för dig att vara en del av BoIS avancemang om så blir fallet?

- Det skulle betyda väldigt mycket. Att vara med och ta upp en klubb och faktiskt få vara en betydande spela hade känts otroligt bra, avslutar Kevin.


Landskrona BoIS har två raka bortamatcher mot Skövde samt Assyriska IK för att sedan spela ett skånederby mot Eskilsminne söndagen den 20 oktober kl 16:00.

Albin Olsson@olssonna2019-10-01 13:26:00
Author

Fler artiklar om Landskrona

KRÖNIKA: Halva serien spelad och halvvägs till Allsvenskan