Myresjöhus Arena 1, 2018-10-06 14:00

Öster - Landskrona

Ödesmatch väntar mot Östers IF

Ödesmatch väntar mot Östers IF

Om 4 timmar spelar BoIS mot Östers IF på Myresjöhus Arena. En tuff match väntar för BoIS mot ett Öster som just nu befinner sig på en åttonde plats. I Östers förra match så spelade man mot jumbon Gefle IF och i den matchen blev det lika. BoIS avstånd till säker mark har ökat enormt efter att man förlorade på IK Frej på hemmaplan. IK Frej matchen var en svängig match och det såg väldigt ljust ut ett tag, men det förändrades väldigt snabbt. IK Frej både kvitterade och avgjorde på stopptid och något som skulle se ut som en dröm förvandlades till ett helvete på bara någon minut.  

BoIS får tillbaka några viktiga pjäser inför dagnes match. Dennis Olofsson, Melvin Fritzell och Joe Sise är tillbaka och kör för fullt och åker med laget upp till Växjö idag, dock är det oklart om någon av dem startar idag. Däremot så har Philip Andersson åkt på en knäskad som gör att han missar dagens match. 

5 matcher och det är 5 stycken otroligt viktiga matcher kvar. 15 poäng är det som det spelas om och hoppet lever fortfarande. En vinst mot Öster skulle betyda så mycket mer än bara tre poäng. Nu gäller det bara också att vi får med oss resultaten i dem andra matcherna som spelas denna omgång så BoIS avstånd till säker mark blir kortare och att man kan säkra spel i Superettan 2019. 

Heja BoIS!
 

Elias Olsson2018-10-06 10:00:00
Author

Fler artiklar om Landskrona

KRÖNIKA: Halva serien spelad och halvvägs till Allsvenskan