Offensiva pjäser in

Offensiva pjäser in

Säsongen är färdigspelad, åtminstone på plan - jobbet inför nästa är redan i full gång. Idag presenterades två välbekanta gossar.

Arian Banda och Dijan Vukojevic  är inga okända namn för oss som rör oss kring fotbollen i Jönköpingsområdet. 
Båda två ansluter ifrån uppstickaren Assyriska IK och båda kommer ifrån bra säsonger även fast Assyriskas resultat varit jävligt spretigt. 

Anfallaren 'Ari' eller "Tjuren från Serbien" som jag kommer föredra att kalla honom, är en notorisk målskytt och har vräkt in mål i varenda division han testat.  Med arton baljor (och en tredjeplats i skytteligan) gjorda den här säsongen i division 2 så hoppas jag att han tar med sig målsinnet även ett pinnhål upp.
Det lär behövas. 
Den serbiska tjuren är både löpvillig och idiotstark i boxen så det bådar gott åtminstone!

Dijan Vukojevic , supertalangen som fortfarande väntar på det stora genombrottet, här kommer han till en perfekt miljö och under Maks trygga vingar så hoppas på en utväxling i stil med den vi såg Edin göra under fjolåret. 
Dijan har ett brett register och kan användas lite överallt på det offensiva mittfältet men även som anfallare har jag förstått, i HFF är det dock tänkt att han främst ska husera som en "tia". Dvs, någon slags central offensiv mittfältare med näsa för att leverera både målgivande passningar OCH mål. 
Gött så!

Tjuren kritade på för 2 år och Dijan för 1+1, rimligt! 

Välkommen Arian o Dijan! 
 

Henrik CHenriSpexarn2017-11-07 16:26:00
Author

Fler artiklar om Husqvarna