Lagbanner
Walzta Boyz; Supporterklubben

Walzta Boyz; Supporterklubben

Valsta Syrianskas supportergrupp Walzta Boyz har startats upp på allvar igen. Under säsongen 2010 kommer det storstatsas och tillsammans ska vi skapa en bra atmosfär under matcherna. Det är nu vi tillsammans ska börja visa våran kärlek till vår förening på riktigt, det är nu vi ska sjunga oss hesa på matcherna, det är nu vi ska hjälpa Valsta Syrianska IK att nå framgångar !

Efter många möten, styrelse ändringar och funderingar så har vi i styrelsen tagit beslutet att behålla namnet Walzta Boyz. 

Om DU vill hjälpa din supporterklubb, om du vill vara ett stöd för ditt folk, om du vill lyfta din flagga, ditt namn, ditt lag och din kärlek så visa det genom att höja rösten med oss på Walzta Boyz! Det är NI som är Walzta Boyz, det är folket. Erat stöd kan göra så att vi blir högt rankade. Som bröder och systrar så ska vi stå upp för våran Syrianska klubb!


Skicka ett mail till oss med era personuppgifter:
- Namn (för och efternamn)
- Adress inkl postnummer & ort.
- E-postadress
- Telefonnummer.

Mailaddressen är: Walztaboyz@gmail.com

Walzta Boyz medlemsskap kostar 70 kr. (Ingen åldersgräns)
Vi behöver erat stöd så att vi kan skapa en bra stämning för alla supportrar, vi behöver inte endast eran hjälp ekonomiskt utan även hjärtligt, sponsra oss, sponsra DIG själv så att vi tillsammans kan göra varje match till en match att minnas! Ditt stöd är våran grund.


Forza Valsta Syrianska – Tihe Walzta Boyz !!

Walzta Boyz- Styrelsen2007-04-05 19:44:00
Author

Fler artiklar om Valsta Syrianska