Oavgjort mot Borlänge

Hedemora spelade på söndagen sin första match under försäsongen mot Borlänge HF. Efter några veckor på is har man nu alltså äntligen fått på sig matchtröjan.

Matchen slutade oavgjort 5-5 efter att sextio minuter spelats i en kall Sparbankshall. Matchen i sig var till fördel för Borlänge som var det lite hetare laget. Hedemora ska dock inte skämmas för sin första match för säsongen. Man ska ha i åtanke att Borlänge faktist redan spelat två matcher, en mot Mora och en mot Valbo. Något man lär få träna mer på är spelet i egen zon. Nu är det första matchen och man kan inte få några direkta besked på saker men det känns som något man lär lägga krutet på. Offensivt kommer vi att klara oss galant i framöver tror jag. Får Robert Carlsson hålla sig frisk och inte ha krångel med sin axel så känns det faktist riktigt bra där.

Nye backen Markus Jonsson vill jag plussa lite extra för, han kommer att tillföra lite tuffhet i laget och det visade han verkligen prov på idag när han tacklar en borlänge-kille så killen flyger ett varv i luften. Det ska helt enkelt göra ont att möta oss i vinter och det har Jonsson visat! Klockrent
Kul även att Magnusson provar på spel i klubben! Vore oerhört kul om han kan vara med i höst/vinter

Får heller inte glömma målvakten Niklas Johansson som fick stå för kvällen. Han gjorde en klart godkänd debut med tanke på hur målen såg ut, skymningar och annat!

Dagens målskyttar: D Olofsson, F Björklund, Andreas A, Robert Carlsson, Patrik A
Skott: 24-43

Nästa match är Falu IF borta nu på Onsdag kl 19:00! ses där

Jakob Herre2009-08-23 18:50:00
Author

Fler artiklar om Hedemora