Djurgården förlänger med två spelare
Jacob Josefson spelar i Djurgården nästa säsong.

Djurgården förlänger med två spelare

Jacob Josefson och Mathias Tjärnqvist har båda skrivit på varsitt ettårskontrakt med Djurgården.

Djurgårdens lagbygge för nästa säsong fortsätter. Det blev nyligen klart att Jacob Josefson och Mathias Tjärnqvist kommer att spela i Djurgården ett år till. Båda spelarna har ett mycket väl genomfört slutspel i ryggen. Mathias Tjärnqvist som missade stora delar av den gångna grundserien kan få revansch nästa år.

– Mathias missade stora delar av säsongen på grund av en axelskada. Efter en tuff rehabiliteringsperiod gav skadan med sig och i slutspelet hade han i stort sett kommit tillbaks träningsmässigt, något som resulterade i ganska mycket speltid. Med ytterligare sommarträning kommer Mathias att komma 100% förberedd till nästa säsong, säger Djurgården Hockeys sportchef Janne Järlefelt till difhockey.se.

– Jacob är en jättetalang som har tillfört vårt spel jättemycket, något som han verkligen visade under slutspelet. Trots sin ålder har han visat upp ett väldigt moget centerspel. Vi vet också att Jacob ser fram emot ytterligare en säsong i Djurgården, säger Järlefelt vidare om Josefson.

Djurgården har därmed sju spelare på kontrakt på forwardssidan (de fem J20-spelarna med a-lagskontrakt som är forwards ej inräknade)

Robin Nordinrobin.mattebo[at]gmail.com2010-04-27 14:45:34
Author

Fler artiklar om Djurgården

Endast en poäng efter en fin inledning - igen