Brynäsbloggen: Åsikter, tankar och känslor efter en intensiv vecka.

Brynäsbloggen: Åsikter, tankar och känslor efter en intensiv vecka.

Efter fem intensiva dagar innehållandes tre hemmamatcher för Brynäs så är det ju klart att ett blogginlägg där tankar och känslor ventileras kommer här.

Tre matcher på fem dagar och en publikfest med över 7600 i publiken på varje av dessa matcher!
Jag kan inte vara annat än förvånad, glad och lite chockad. En sådan här uppslutning är inget jag som väldigt inbiten supporter är van vid men jag säger absolut inte att det är något som är dåligt/fel utan tvärtom, jag behöver bara tid att vänja mig vid det.

Som sig bör så har jag reagerat över några saker även dessa matcher som jag tänker dela med mig av här i detta inlägg.

* Pausunderhållningen eller vad man nu ska kalla den är under all kritik då det envisas med denna konståkning som jag absolut inte har någon förståelse för. Detta är något som har pågått sedan förra säsongen och jag känner verkligen att det räcker med det nu. Jag blev då helt förståeligt glatt överraskad under lördagens match när barn/ungdomsmatchen var tillbaka som pausunderhållning, fortsätt med dessa matcher i pauserna nu TACK!

* Tycker även att det är lite spännande att Brynäs inte kan förutspå att när det är en slutsåld match mot Leksand en torsdag klockan 19.00 så kommer det att köpas en del mat i kioskerna pga att de flesta åkt direkt från jobb/skola/förskola. Innan matchen ens hade startat så var allt ätbart som inte var fika eller godis slut i kioskerna i så gott som hela arenan och extra korv fick tinas upp för att det ens skulle finnas något att sälja till hungriga besökare.

* Att slarva bort poäng som det gjordes i matchen mot Leksand är något som vi inte har råd med i en serie som jag misstänker kommer vara jämnare än någonsin denna säsong och då är varje poäng och plus i +/- statistiken oerhört viktig för att slippa spela för vår överlevnad ytterligare en gång i slutet av säsongen.  Den ångesten orkar ingen Brynäsare med! Vi behöver en lugn och positiv säsong för allas läkande och återhämtning.

* Matchen i går måndag mot Modo gav mig betydligt bättre känsla då vi trots att Modo gjorde två snabba mål på mindre än 1 minut i den andra perioden lyckades spelarna fokusera igen och tillsammans vände de tillbaka matchen till Brynäs fördel och vann tillslut med sköna 5-2. Tre riktigt sköna poäng in på kontot innan den väntande norrlandsturnén.

*Den sista detaljen som jag med glädje sett byggas ihop och hissats upp på sin rätta plats är den nya mediakuben som äntligen är där den ska vara. En stor eloge till de killar som jobbat dag och natt och fortfarande gör det för att få alla inställningar på plats samt för att koppla in den sista komponenten som är ledbelysningen runt hela läktaren!

Det var allt jag ville dela av mig med här i bloggen för denna gång. Nu fortsätter vi stötta föreningen i våra hjärtan till fler viktiga poäng tills vi hörs här igen.


 

Therese Holmen2024-10-15 13:14:00

Fler artiklar om Brynäs

Krönika: En rivalitet som livnär sig på historien