"Ett lag med lite mjukare handleder"

"Ett lag med lite mjukare handleder"

Modo-redaktions Peter Kempe och Hampus Wackfeldt i säsongens första panel

Vilket MoDo kommer vi få se imorgon?

Peter: Förhoppningsvis ett MoDo som kommer stärkta från förra matchens framgångar, och som sätter full fart från start och spelar på euforin man har kvar sedan lördagens seger. Man bröt en dyster förlustsvit förra matchen, och borde vilja visa hemmapubliken att det inte var någon slump!
Hampus: Hade vart enormt skönt & få se ett lag med lite mjukare handleder efter den fina vinsten mot Skellefteå i lördags, om man tittar på målskyttarna senast så lyser målen från våra toppspelare fortfarande med sin frånvaro i hög grad, får man lov att önska så får gärna Olofsson & Aagard men kanske framförallt Woods hitta målet.
Gillar Paul LaDue & Mattias Norlinder skarpt hittills, hoppas dom kan bygga vidare på det fina samarbetet.
Sam Vigneault är borta några matcher till, vem skulle du vilja se fylla hans plats?
 
P: Jag hade velat se Theo Jacobsson få en riktig chans att ta en plats i en icke fjärdekedja, det känns som han har många verktyg han inte fått visa upp hittills i SHL. Sett till ifjol var han en riktig vitamininjektion i ett sömnigt MoDo, och man vill verkligen se honom få chansen riktigt. Han behärskar också centerplatsen på nivån, det har han visat sedan tidigare. Nu är dock Theo utlånad till Östersund, och enligt träningen idag kan det bli Lucas Pettersson som ta plats mellan Woods och Aagaard, det kan också bli en spännande lösning!
H: Jag måste medge att jag blev liite besviken när Jacobsson blev skickad till Östersund, jag har gillat vad jag sett av honom senaste matcherna & tycker att han börjat växa in i det, sen så kommer det såklart bara göra gott att få gå in i ÖIK’s förstakedja & kanske få några minuter i powerplay, så lite tudelat är det.
Jag hann nästan ge upp om Alexander True innan förra veckans tre matcher, efter det har han vart extremt nyttig i alla delar av planen, i Sam’s frånvaro hoppas jag han kan ta ännu mer kliv & växa fram till den där defensiva giganten som vi såväl behöver från centerpositionen.

Peter Kempekempelito2024-10-23 21:26:06
Author

Fler artiklar om MoDo