Kazakstan sänkte Frankrike i boxplay

Kazakstan som drömmer om att nå kvartsfinal tog tre viktiga poäng i premiären mot Frankrike.

En drömstart för Frankrike genom att Enzo Cantagallo tog ledningen efter bara två minuters matchtid.

Men Kazakstan samlade sig för att vända på matchen och innan den första perioden tog slut ledde kazakerna med 2–1.

Mål i numerärt underläge

I den andra perioden åker kassakernas Leonid Metalnikov ut två minuter för holding. Ett gyllene tillfälle för fransmännen, som fick slita hårt i den här matchen, att få till en kvittering.

I stället kliver den Kazakstans Kirill Savitskiy fram i numerärt underläge och utökar ledningen.

Kazakstan är en av de nationer som ofta kämpar om att få behålla sin plats i A-VM och drömmer om att i bästa av världer kunna ta sig till slutspel. Idag blev det tre viktiga extremt viktiga poäng mot Frankrike.