Skadekris i Leksand: ”Behöver rehabiliteras”
Målvakten Mantas Armalis blir borta från spel en tid framöver.

Skadekris i Leksand: ”Behöver rehabiliteras”

Leksand har drabbats av tung skadeproblematik inför torsdagens möte mot Brynäs. Förstemålvakten Mantas Armalis kommer till spel på ett tag framöver. – Mantas är ej uttagningsbar tills vidare på grund av en skada som behöver rehabiliteras, säger Leksands fysioterpaeut Emilia Backman på klubbens hemsida. Även backen Anton Johansson uppges bli borta 2-3 veckor framöver.

Leksand har en tung inledning av säsongen. Med bara en vinst och flest insläppta mål i ligan ligger man på en delad jumboplacering.

Inför torsdagens rivalmöte mot Brynäs kommer desto dystrare besked. Förstemålvakten Mantis Armalis har dragit på sig en skada och kommer därför inte till spel.

– Mantas är ej uttagningsbar tills vidare på grund av en skada som behöver rehabiliteras, säger Leksands fysioterpaeut Emilia Backman.

Även backen Anton Johansson har drabbats av skada. I matchen mot Örebro tvingades han kliva av efter att ha knuffats in i ena målburen.

Anton beräknas vara borta 2–3 veckor meddelar föreningen.

Ett Leksand som redan har det jobbigt särskilt i sitt defensiva spel lider alltså nu av två tunga avbräck.  

---

Vill du skriva om Leksands IF?

Brinner du för Leksand och vill nå ut till en bred läsekrets? Tveka inte att ansöka om att bli skribent i vår LIF-redaktion! 
Hör av dig till vår hockeyredaktör Viktor Alner (viktor.alner@bettercollective.com).



LÄS MER: SvenskaFans söker efter nya hockeyskribenter

SvenskaFans.com2024-10-08 12:15:38

Fler artiklar om Leksand