SvenskaFans förstärker hockeysidan – Hanna Thompson ny redaktör

SvenskaFans förstärker hockeysidan – Hanna Thompson ny redaktör

Hockeysäsongen är äntligen i full gång! Vad passar då bättre än ett starkt nyförvärv till SvenskaFans hockeysidor?

SvenskaFans välkomnar därför Hanna Thompson som ny redaktör. Hanna har tidigare studerat på Uppsala universitet och skriver för Toronto Maple Leafs på SvenskaFans. Hon har bland annat gjort sin praktik på systersidan Hockeysverige. Närmast kommer hon från Upsala Nya Tidning där hon arbetat som sportreporter. 

Den klassiska frågan: Hur känns det?
– Det är svårt att beskriva. Känns surrealistiskt att få ansluta till SvenskaFans i denna roll på det bästa möjliga sättet. Är jättehedrad och tacksam för denna möjlighet.

Berätta lite om dig själv!
– Jag ägnar en stor tid åt att följa både hockey och fotboll på fritiden. Utöver det har jag en stor kärlek för att måla och syssla med fotografering. Allt som är kreativt lockar mig.

Vad gjorde att du sökte dig till SvenskaFans?
– Eftersom jag skrivit för SvenskaFans i ett antal år visste jag om vilken härlig gemenskap som är kopplad till att vara del av denna familj. Så när jag såg att det fanns en öppning var det givet att söka sig hit.

Vilken kommer din roll att vara?
– Jag kommer vara hockeyredaktör och kliva in som komplement till Viktor Alner. Så tillsammans siktar vi på att ta hand om SvenskaFans hockeydel genom att ha kontakt med skribenter, planera kring mästerskap och givetvis följa matcher.

Vad ser du mest fram emot i det nya?
– Att vara delaktig i att skapa underhållande och intresseväckande material för sajten tillsammans med riktigt kunniga kollegor och skribenter.

Vem eller vilka är dina favoritspelare?
– Då måste jag nog säga William Nylander och Rasmus Sandin. Det var dem jag fastnade för först när jag började följa Toronto Maple Leafs.

Har du något favoritminne när det kommer till sport som du skulle kunna dela med dig av?
– Finns många men det första som dyker upp i minnet är när jag och lillebror fick se Toronto Maple Leafs i Avicii Arena som del av Global Series. Det var en stor dröm som gick i upplevelse att se mitt favoritlag spela live.

Är det något mer du skulle vilja säga till SvenskaFans läsare och skribenter?
– Att jag ser mycket fram emot att få ansluta till sajten och vara del av SvenskaFans familjen.

Och sist, men inte minst - vilka/vilken är lagen/laget i ditt hjärta?
– Blir nog ingen överraskning när jag säger Toronto Maple Leafs, haha!

SvenskaFans.com2024-10-17 17:00:00
Author

Fler artiklar om Hockeyzon