Allegri distraherad?

"I försöket att hitta anledningar till varför Massimo Allegri har fått sparken från Cagliari kommer rapporter från Italien om att Massimo Cellino ansåg att Allegri var distraherad i sitt arbete av att vara uppvaktad av större klubbar som Juventus och Fiorentina."

I försöket att hitta anledningar till varför Massimo Allegri har fått sparken från Cagliari kommer rapporter från Italien om att Massimo Cellino ansåg att Allegri var distraherad i sitt arbete av att vara uppvaktad av större klubbar som Juventus och Fiorentina.

Detta ska underförstått vara en anledning till lagets svaga form de senaste månaderna. Det sägs även att Cellino ska ha erbjudit tränaren en kontraktsförlängning som den senare inte var intresserad av. Allegri hade drygt ett år kvar på sitt kontrakt.

Därtill ska de båda herrarna ha varit osams angående en del laguttagningar, gällande Federico Marchetti och kaptenen Diego Lopez. Substansen i detta får förbli ifrågasatt. Båda spelarna har haft en del skadebekymmer. Medan målvakten aldrig har varit ifrågasatt av någon, är det inte helt omöjligt att presidenten föredragit att se Lopez på plan oftare, då denne är något av en bandiera i klubben efter att ha representerat ö-laget i 12 år. Dock så har han dragits med skadebekymmer under vårsäsongen. 



Hossein Nayebagha 2010-04-14 11:05:00
Author

Fler artiklar om Cagliari