Silvio Berlusconi vila i fred

Silvio Berlusconi vila i fred

Silvo Berlusconi , en man ingen har missat oavsett om man håller på Milan eller inte. Idag finns han inte med oss längre.


Det finns mycket att säga om personen Berlusconi, det finns massor med historier kring honom men jag väljer att minnas honom som en Milanlegend som gärna åkte helikopter till Milanello när det var något viktigt som skulle förmedlas. Han var även mannen som gav Milan vita short och strumpor till sitt rödsvarta ställ. Så som det ska vara, idag är han inte kvar i Milan och dom svarta strumporna och shorten är tillbaka. Jag är dessutom rätt säker på att han aldrig accepterats Puma sätt att hålla ränderna på tröjorna eller vad vi ska kalla Pumas tanke att försöka behålla oss randiga. Lägg där till det uppenbara, han var klar bidragande faktor till att göra Milan till världens bästa klubb. Han var pilspetsen i mycket av det vi ser i klubbar idag som sågs omöjligt där och då. Dessutom var han stark bidragande faktor att kombinera sporten med media. En pionjär. 

Vi kan alla hans historia i Milan, även hans försäljning och vad det innebar till att han avslutade i Monza. Vem kunde tippa att Monza kunde nå så goda resultat så snabbt men det säger säkert mycket om honom och hans genidrag att ta in den gula slipsen. 

8 Scudetti
7 Supercoppa
5 European Cups/Champions Leagues
5 European Super Cups
2 Intercontinental Cups
1 Club World Cup
1 Coppa Italia

Vila i fred
Mvh Milanredaktionen

Mikael Kristersson@pc_rossoneri2023-06-12 11:55:00
Author

Fler artiklar om Milan