Efter Juventus - Milan (Primavera)

Juventus tog emot Milan på måndags förmiddagen där Milan vinner med 0-1 efter en jämn match.

Milan vann borta mot Juventus i en välspelad match i Primaveran (Under19) på Juventus tränings center (Vinovo) där Milan var det bättre laget i första halvlek.

Juventus tog över i andra halvlek och var det bättre laget. Milan backade hem och gick lite mer på kontring och försvarade sin 0-1 ledning bra.
Juventus skapade en del chanser framåt i andra halvlek, inga större chanser som oroade Milan märkvärt.

Milan skapade en del farligheter i andra halvlek, chanser som borde ledat till ännu ett mål eller två om skärpan hade varit där, samt kvaliten.

Milan låg inför matchen mot Juventus på en 7:e plats medans Juventus ligger på en lite svagare 13:e plats inför denna match. Milan krigar givetvis för att nå en bättre ligaplacering, en top 6 placering som gör att dom når slutspel.

Första målskytt blev våran stjärnskott Francesco Camarda på nick via en hörna i den 14:e spelminuten och därmed gör sitt 7:e ligamål för säsongen.

Våra andra spelare som känt på A-lags spel denna säsong, Davide Bartesaghi och Jan-Carlo Simic gör en riktigt bra match, man ser verkligen att dom har en extra nivå och varför dom har fått chansen. Potentialen finns verkligen där, hoppas utvecklingen fortsätter framåt.

Ett 0-1 resultat var i underkant, matchen borde ha slutat med större marginal men en seger var det som var det viktigaste.