Empoli - Sassuolo
3 - 4

Empoli förlorade hemma mot Sassuolo
Fotboll kan vara hårt ibland.

Det blev hela sju mål i matchen där bortalaget till slut gick stridande efter avgörande på övertid.

Klockan stod på exakt två minuter när Cambiaghi gick omkull i motståndarnas straffområde. Straffen togs säkert om hand av Caputo, 1-0 till Azurri.

Kvitteringen lät dock inte vänta på sig. Tidigare Empolispelaren Andrea Pinamonti hade inte gjort mål på sju matcher när han i den tolfte matchminuten knoppade in 1-1 med huvudet på hörnan från vänster. Och tio minuter senare nickade Henrique in ledningsmålet för Sassuolo.

Nu var goda råd dyra för Empoli, men Fazzini kunde kvittera med ett välpreciserat skott innan halvtid.

I andra halvlek kunde Berardi ge ledningen till bortalaget ånyo, denna gången på straff. Och Berardi var het fortsatt, i den åttionde minuten kunde matchen ha definitivt avgjorts efter dennes skott i stolpen.

Istället kvitterade hemmalagets Kovalenko på retur i den 86 minuten. Men på övertid sköt den vasse Berardi in det avgörande 4-3-målet för Sassuolo. Ridå för Empoli som fick se sig besegrade trots sina tre mål gjorda.