Empoli - Inter
0 - 1

Empoli fortsatt utan poäng i årets Serie A efter 0-1 mot Inter
Det är många Empolispelare som hänger med huvudet för närvarande.

Förlusten på hemmaplan innebär dessutom att Empoli fortfarande inte gjort mål efter fem omgångar.

Inters chanskavalkad började redan i tionde minuten. Dimarco slog ett inlägg som hittade fram till Mikhitaryan, och till slut nådde bollen högerbacken Matteo Darmian vars nick inte var tillräckligt distinkt för att resultera, Empolis Ismajli fick istället bort den på mållinjen.

Två minuter senare avfyrade Dimarco ett skott och på returen nickade Thuram utanför. Dessa två var inblandade återigen på en hörna i den 35:e minuten. Dimarco slog hörnan in mot straffområdet och Thuram, fick avslutet i mål, men flaggan upp för offside. Empolis Perisan gjorde sedan en kvalificerad räddning på Frattesis avslut i den 40:e minuten innan det var dags för halvtidsvila.

Fem minuter hade gått av den andra halvleken när Inters Mkhitaryan testade skott och Dimarco likaså på retur, men räddning av Perisan ut till hörna från vänster. Denna nickades bort av Empoliförsvaret men inte bättre än att Dimarco på halvvolley kunde slå in bollen i mål. Fram till Interfansen, många för dagen, sprang han och firade. I den 66:e minuten fick Empolis Ranocchia en frispark på mål, Empolis en av få chanser under matchen. Den andra chansen kom genom Cancellieri på övertid men Interförsvarare i vägen där.

Empoli ser riktigt svagt ut, har en målskillnad på 0-13 och en resultatrad på 0-0-5 efter fem spelade omgångar. De goda nyheterna är att det bara kan bli bättre.