1 - 0

Förlust borta mot Milan för Empoli med 1-0
Trist, men väntad, förlust för de blå.

En väntad förlust i Milan för Azurri, i en ganska händelsefattig match.

Milan började bäst då Loftus-Cheek spelade fram Pulisic men skottet räddades av Caprile i bortamålet. I den 40:e minuten skulle sedan hemmalagets Okafor hitta fram till Pulisic. Dennes skott gick via Empoliförsvararen Luperto in i mål. VAR-granskning på Okafor visade att han var onside.

I andra halvlek spelade Empoli upp sig och nådde några halvchanser. Bland annat genom Malehs passning fram till Zurkowski som dock kom i dålig vinkel och bollen till hörna. I den 74:e minuten gick hemmalagets Loftus-Cheek hela vägen fram på offensiv planhanlva till ett skott som Caprile räddade ut till hörna.

Samme Loftus-cheek hittade tre minuter senare fram till Calabria men nicken högt över. I den 87:e minuten fick Empoli sitt gyllene läge att kvittera när Destro stod helt fri på hörnan från vänster men bollen rakt i hemmamålvakten Maignans famn. Milan vann därmed matchen med 1-0.