Cremonese - Empoli
1 - 0

Förlust med 1-0 borta mot Cremonese för Empoli
Ibland är det tufft i fotbollens värld.

Det blev en tuff match på fredagskvällen för Azurri, som bara mäktade med ett skott på mål.

Målet kom omedelbart i matchen; en underbar lyftning in i straffområdet togs väl om hand av Dessers innan han med vänsterfoten placerade in bollen i mål.

Närmast att kvittera i första halvlek för Empoli var Caputo, men de riktigt farliga chanserna lyste med sin frånvaro. Även om Empoli i andra halvlek hade ett avslut i ytterkanten i stolpen var det hemmalaget som hade fler och bättre avslut och segern till slut helt rättvis för Cremonese.

Empoli lyckades inte producera särskilt mycket framåt; trots ett bollinnehav på 69 procent förlorade man i statistiken skott på mål med 5-1. En rejäl förbättring krävs till nästa match. Även om nästa omgång innebär hemmaplan för Empoli bjuds det på tuffast möjliga motstånd i form av Inter.