Betyg: Genoa - Milan

Här är betygen från den första omgången av Serie A. Genoa tog emot Milan i den första hemmamatchen för säsongen.

Fernando Rubinho 6
Kan inte lastas för målen i första halvlek, förutom möjligtvis straffen som ändå kanske var lite onödig att blåsa i första läget. Plockade ner hörnor i mycket bra manér och tog alla skott från utanför straffområdet.

Francesco Bega 6
Den trygge längst bak hade mycket att göra och får väl anses vara Genoas bäste back i matchen.

Abdoulay Konko 5,5
Hade som uppgift att slicka kanten och samspela med Papa Waigo, vilket han lyckades ganska bra med. Däremot var han alldeles för ivrig när han väl var i skottlägen och kontringssituationer.

Alessandro Lucarelli 5
Ingen lyckad match för nyförvärvet från Siena som ändå försökte livligt att hålla ordning i ett stökigt Genoaförsvar.

Gleison Santos 5
Delade kant med Juric och hade det svårt att hänga med när Milan utmanade, blev ofta omsprungen och tvingades att orsaka frisparkar.

Omar Milanetto 5,5
Såg frustrerad ut ett par gånger i första halvlek vilket han tog ut över sitt eget spel, omotiverade skott och onödiga tacklingar kom och gick. Försökte däremot ta tag i sitt lag men utan större framgång.

Ivan Juric 5,5
Hängde inte alls med när Oddo löpte förbi på kanten innan 0-2 målet. Hade svårt med det defensiva arbetet och drog på sig flera frisparkar.

Matteo Paro 4,5
Osynlig i första halvlek, saknade förmågan att ta tag i sitt mittfält på allvar och var på tok för långsam vid diverse tillfällen.

Marco Di Vaio 6
Öppnade piggt och jobbade hem vid flera tillfällen för att stjäla bollar från Milans mittfält. Hade det svårt med bristande samarbete med främst Gasparetto och tvingades löpa i ingenmansland.

N’Diaye Papa Waigo 6,5
Genoas bästa spelare i första halvlek. Springer, jagar och vinner boll likt ett djur. Hans samarbete med Konko på högerkanten ger honom bäst betyg i laget för dagen.