Lagbanner
Tre Juvespelare klara för Genoa

Tre Juvespelare klara för Genoa

Det har varit gång under en längre tid, men nu år det klart. Domenico Criscito är klar på lån från Juventus i januari. Han får sällskap från den gamla damen av två andra Juvebekantingar.

Genoas egen produkt Domenico Criscito har återvänt till sitt favoritlag, Genoa. Det har varit på gång en längre tid, men nu är det definitivt klart. Det har dragit ut lite på tiden då Ranieri inte har varit så positiv till en utlåning. Detta måste innebära att Juventus nu har en ersättare klar för Criscito.

Även Matteo Paro som tidigare var delägd av Juventus är nu helägd av Genoa. Paro har varit helt okej i år, men han har mer utvecklings potential i kroppen och hans framtid i Genoa ser ljus ut.

Den tredje spelaren i affären är Ruben Olivera som ska försvara de uruguayanska färgerna i Genoa efter succéer som Pato Aguilera och Julio Cesare Abbadie. Även han kommer på lån i januari och han är en offensiv mittfältare (höger?). Personligen känns det lite onödigt då vi redan har bra täckning på högerflanken med spelare som Leon, Rossi och Konko. 

Uppdaterat: Genoa vill även köpa de resterande 50% av Borriello och förhandlingar med Milan pågår. Vi får vänta och se ifall Milan är villiga att släppa honom.

Källa: http://www.gazzetta.it/

GRADINATANORD2007-12-22 10:10:00
Author

Fler artiklar om Genoa