Lagbanner
Bocchetti, Criscito och Vanden Borre till Peking
Criscito en av tre Genoasspelare som ska spela OS i Peking.

Bocchetti, Criscito och Vanden Borre till Peking

Tre Genoaspelare uttgana till OS-tuneringen i Peking. Ett kvitto på att Genoa är på rätt väg i sin utveckling och satsning på unga talanger.

I Villa Rostan (Genoas huvudkontor) kom på morgonen ett fax med en bekräftelse. Coachen Pierluigi Casiraghi har kallat Salvatore Bocchetti och Domenico Criscito, i en grupp av tjugotvå utvalda för spelen i Peking. Klubben skriver själv på sin hemsida: "Detta är ett erkännande för klubben rossoblù" att ha tre spelare med i OS-truppen till Peking. Även Lazio spelaren Tommaso Rocchi är uttagen för spel och ska bidra med rutin till det ännars väldigt orutinerade laget.

Hemsidan bekräftar också att man när som helst förväntar sig ett fax från Belgien som  bekräftar Vanden Borres uttagning. 

Detta innebär att Genoa kommer sakna tre spelare under nästan hela sin försäsongsträning. Varav två är försvarare vilket gör att man i dagsläget endast har tre försvarare kvar i truppen.

Genoa har även tre spelare som är uttagna till Italiens U-19 landslag. Mittfältaren Silvano Raggio Garibaldi som fick göra debut i Serie A förra säsongen, anfallaren Umberto Eusepi och super talangen Fernando Forestieri som just nu är utlånad till Siena men ägs till 100% av Genoa.

Grande Genoa

GRADINATANORD2008-07-03 11:57:00
Author

Fler artiklar om Genoa