Lagbanner
Genoas nya matchtröjor presenterade
Första bilden på de nya tröjorna

Genoas nya matchtröjor presenterade

Genoa har idag presenterat den nya sponsorn Asics matchtröjor för den kommande säsongen. En nyhet för året är tredje tröjan, en replica från säsongen 1899-1900.

Genoa har i år bytt tröjsponsor från Errea till Asics och många Grifonis har varit mycket nervösa inför bytet då Asics är kända för att producera fula matchtröjor. Men de första kommentarerna från Italien är att fansen verkar relativt nöjda med resultatet och speciellt med tredjestället en replica från säsongen 1899-1900. Det ska även presenteras en fjärde tröja på Genoas 115års dag den 7 september.


Genoa har skrivit ett treårigt avtal med Asics och tröjorna presenterades idag på en båt (MSC Symphony) i Genuas hamn. Affären beräknas till ett komersiellt värde på cirka 4 miljoner euro. 

Ordföranden i ASICS Italien, Franco Arese, var mycket lycklig i äktenskapet mellan sitt företag och Genoa: "Vi ville i år arbeta med denna ärorika klubb, som gör enastående resultat även i de svåraste stunder. Idag, Genoa ståtar med en ung och dynamisk framtoning och sedan har en ljus framtid som i våra ögon är mycket viktig, vilket framgår av det faktum att de redan över 16 000 köp av säsongskort har registrerats hittills av supportrar av rossoblu."


Säsongkortsförsäljningen närmar sig 17 000 och målet som är 22 000 verkar vara inom räckhåll. 

FORZA VECCHIO CUORE ROSSOBLU

GRADINATANORD2008-07-14 15:00:00
Author

Fler artiklar om Genoa