Lagbanner
Fest mitt i natten i Genua när Milito kom hem

Fest mitt i natten i Genua när Milito kom hem

Diego Milito kom fram till Hotell Sheraton kl 23.42 igår kväll och möttes av flera tusen sjungandes grifonis.

Han är stor, han var stor men nu är han nog störst i Genoa, Diego Alberto Milito! Många Genoa fans han dansat på moln, varit helt saliga, festat och sjungit sedan bomben blev officiell. Hela Genua har varit i ett lyckorus och för många har detta varit en av de finaste presenter man har kunnat få.

Milito kom fram till Hotell Sheraton i Genua vid 23.42 vid midnatt igår och möttes av tusentals sjungande grifonis. Stämningen var fantastisk och sången ekade i Genuanatten. Mitt i allt fanns två Indiska turister, som försökte förstå, be om förklaringar.  Även Milito kunde inte förstå hur stor det här är: ""Jag kan inte förstå, kan jag inte förstå vad som händer", precis som de Indiska turisterna. Milito fortsätter: "Jag måste tacka fansen, dessa fans. De hade sagt att de var många, men vi kom  knappt fram med bilen. Jag fattar inte, men jag gjort rätt val. Detta är min hemmaplan, detta är mitt folk ".

Brevid Milito står Preziosi Jr, Fabrizio: ""Jag har mitt hjärta i min hals. Diego är Diego. Det här är den gåva som pappa ville ge till våra fans". 

Milito har under dagen även hunnit med ett träningspass på campo "Signorini" di Pegli och där avslöjjade han att han kommer bära nummer 22 i Genoa. 



Snart fyller Genoa 115 år och detta var den finaste presenten som vi supporters kunde få. 

TACK PREZIOSI 

Har under kan du se två filmer från Hotel Sheraton vid midnatt igår när Diego Milito anländer:

LÄNK1

LÄNK2


  

GRADINATANORD2008-09-03 18:55:00
Author

Fler artiklar om Genoa