Lagbanner
UPPDATERAT: Edgar Davids överens med Genoa, men Appiah är första alternativet
Inga glasögon på Marassi tack!

UPPDATERAT: Edgar Davids överens med Genoa, men Appiah är första alternativet

Enrico Preziosi har nu meddelat att Genoas mercato inte är över. Han fortsätter att chocka alla och nu ska han ge sig in på den kontraktlösa spelarmarknaden.

Genoas trupp är i mina ögon redan komplett, men vår underbara president säger att han inte kan sluta köpa spelare. Han har meddelat att en spelare ska in i truppen och nu ska han ge sig in på den marknaden där spelarna är kontraktslösa och därav kan köpas trots att transferfönstret har stängt.

Den spelaren som ryktades först om var Appiah. Men han verkar halva Europa vara ute efter så honom låter nog Preziosi vara. Han lär troligen gå till penningkåta Premier League. 

Igår kom sedan ett i mina ögon ett äckligt rykte. Den gamla Juve, Inter och Milan spelaren Edgar Davids ska vara aktuell för Genoa. Han har den senaste säsongen spelat för Ajax och är nu kontraktslös. Jag har slitit mitt hår, dragit mig i tungan, klämt fingrarna i dörren och hällt citron i mina ögon allt för att detta rykte inte ska vara sant. Men enligt flera tidningar och nät blaskor verkar Preziosi erbjuda ett kontrakt. Edgar Davids har alltid varit Preziosis drömspelare och nu när han får chansen trots att den gamla Davids är 35, år verkar han vilja ta den. Så förbered Er på flätat hår och solbrillor på Marassi. Tyvärr.

Andra spelare som har nämts i sammanhanget är Thomas Gravesen. Hur som helst verkar det vara en innermittfältare som är på ingång.

UPPDATERAT: Enligt källor från Holland är Edgar Davids överens med Genoa och endast ett extra nogrann medicinsk undersökning skiljer han från att vara en Genoaspelare. Det ryktas om ett ettårs kontrakt för Davids som för närvarande tränar med AZ Alkmaar, en klubb som Genoa slog med 3 - 1 i Trofeo Spagnolo.

Ifall det här stämmer så har Preziosi släppt två små "bomber" på kort tid. Milito och Davids. Jag är imponerad. Återkommer när ny information blir offentlig.

UPPDATERAT: Davids må vara överens med Genoa men Genoas första alternativ är Appiah. Ifall man inte lyckas locka till sig Appiah så har man Davids som reserv alternativ. En helt okej reserv rent fotbollsmässigt. Appiah har tydligen hela tiden varit prio ett.. Ska bli mycket intressant att följa utvecklingen de närmaste dagarna då Appiah har ett hav av erbjudanden att ta ställning till. Det som talar för Genoa är att han vill tillbaka till italien, men då helst till Juve.

Källor: Channel4.com, goal.com, Genoa Club Amsterdam

GRADINATANORD2008-09-10 18:36:00
Author

Fler artiklar om Genoa