Lagbanner
Flera spelare aktuella för Genoa
Preziosi är inte färdig

Flera spelare aktuella för Genoa

Genoasmercato var sjuk, helt fantastiskt sjuk men Preziosi är inte färdig utan förväntas köpa mer i januarifönstret. Flera spelare kopplas ihop med Genoa. Här är de senaste ryktena.

Gaston Cellerino, Anfallare – Club Social de Deportes Rangers
Genoa vill ha ett komplement till Milito och denna unga (22år) argentinska talang har gjort 20 mål på 24 matcher för Rangers i den Chilenska ligan. Genoa är inte ensam om att vara intresserade utan även Palermo, Udinese, Siena och Atalanta är ute efter stjärnan. 3 milj euro väntas priset ligga på.

Julio Cruz, Anfallare – Internazionale
Cruz och Mourinho verkar inte gå ihop och Cruz kan anlända redan i januari. Men att värva Cruz, en 34 åring är emot Genoa policy men Preziosi kanske gör ett undantag. Även Barcelona sägs vara ute efter Cruz.

Axel Witsel , Mittfältare - Standard Liege
Supertalang som flera klubbar är intresserade av t.ex. Man U, Middlesbrough, Bolton, Olympique Marseille. Witsel är 19 år och förväntas bli en kommande storspelare och hans lag leder för tillfället ligan i Belgien. Han spelar främst på högerkanten men kan spela överallt på mittfältet. Witsel har spelat fem landskamper för Belgien och i alla nationella ungdomslag.

Steven Defour, Mittfältare - Standard Liege
Blir det inte Witsel så kan Defour vara ett alternativ. Genoa sägs vara intresserade av båda men kan nog bara plocka en. Defour är 20 år och spelar på mittfältet tillsammans med Witsel och är lagets lagkapten.Han är en spelfördelare med en fantastisk blick för spelet. 16 landskamper för Belgien. Förra säsongen fick Delfour ”guldskon” dvs den mest värdefulla spelaren i den belgiska ligan.

GRADINATANORD2008-11-11 20:38:00
Author

Fler artiklar om Genoa