Lagbanner
Skadeläget: Ingen Milito mot Juventus
Inga Militomål mot Juve

Skadeläget: Ingen Milito mot Juventus

Genoas skadelista har varit längre, men ännu saknas viktiga spelare som kan vara tungan på vågen i stora matcher. På lördag stundar toppmöte mot Juventus, och Genoa tvingas ställa upp utan superanfallaren Diego Milito som fortfarande dras med skador.

Genoa som jagar fjärdeplatsen i Serie A har inte råd att förlora poäng och hade definitivt behövt en Milito i slag på planen mot Juventus. Trots att den argentinske stjärnan återhämtat sig relativt snabbt väntas han inte finnas med i Genoas trupp på lördag. Hittills har Milito gjort sexton mål och ligger på en delad tredjeplats i skytteligan, med andra ord är han onekligen det största avbräcket för Genoa på lördag.

Den före detta Juventusspelaren Matteo Paro har varit skadad hela säsongen och kommer inte så oväntat inte till spel. Andremålvakten Scarpi, som gjort fina prestationer i år när han väl fått chansen, saknas även han. Så låt oss hoppas att Rubinho för allt i världen inte går sönder.

Skadeläget har sett värre ut, och hade kunnat vara värre än det faktiskt är. Det största avbräcket är som sagt Milito, dock har både Palladino och Jankovic varit på bettet på sistone, så nog går han att ersätta. Åtminstone till viss del.

Carl Alexander Rosdahl2009-04-09 17:12:00
Author

Fler artiklar om Genoa