Lagbanner
Inför Lazio – Genoa: I väntan på Valencia
Genoa i sina vita bortaställ

Inför Lazio – Genoa: I väntan på Valencia

Genoa åker till huvudstaden för att försöka spela hem poäng. Men siktet är nog redan nu undermedvetet inställt mot Valencia i Europa League på torsdag.

Genoa fick snöpligt bara en poäng hemma mot Parma i förra omgången då man spelmässigt och chansmässig var värda segern. Nu laddar man om genom att åka till Rom för att försöka ta poäng mot Lazio som förlorade lite orättvist i derbyt senast. Man var värda minst ett oavgjort resultat och laget känns som de är på uppgång.

Hos Genoa är Amelia tillbaka i laget medans Jankovic, Kharja, Esposito och Figueroa saknas på grund av skador. Hos hemmalaget ser det lite halvmörkt ut då Cruz, Matuzalem, Baronio och Mauri alla missar matchen. 

Genoas troliga startelva 3-4-3:

                         Amelia

        Sokratis – Biava – Moretti

  Rossi – Juric – Milanetto – Criscito

          Sculli – Floccari - Palladino


Genoa tar emot Valencia på Marassi efter matchen mot Lazio, vilket blir årets viktigaste match hittills. Helt avgörande match om vem som ska gå vidare i Europa League. Gasperini är orolig över att spelarna redan nu ska ha den matchen i tankarna:

”Vi spelar mot Valencia på torsdag och har gott om tid att ladda om. Nu måste vi enbart fokusera på Lazio och ha fullt fokus på Serie A. Inom tre veckor har vi tre vikta matcher”

I Lazio ser det både mörkt ut på planen och vid sidan om. Idag har över 5000 fans protesterat mot ledningen av klubben med slogan ” “Set Lazio Free”! Vi lär även under matchen få se och höra publikens missnöje.

GRADINATANORD2009-12-12 21:42:00
Author

Fler artiklar om Genoa